سلام بچه ها من آیدام ۲۳ سالمه ما توی خانوادمون پسر مجرد زیاد داشتیم هم طایفه مادری هم پدری و خب پدر مادراشون میومدن جلو واسه صحبت پسرای بدی هم نبودن اما من قیافه و اندام و اینا برام مهم بود چون خیلی اوقات به رابطه فکر میکردم مثلا از پسرای چاق بدم میومد من عاشق پسر داییم بودم و خب دختر داییمم ک فهمید یجوری مارو باهم اوکی کرد و منم از خدا خواسته قبول کردم دیگ😅💔و باهم عقد کردیم و اون آدم مغروریه نمیدونم چجوری بگم ولی اصن حرف رابطه نمیزنه انگار خواهر برادریم حص میکنم ته دلش یکی دیگ و میخواد ولی به اصرار خواهرش اومده جلو و من عاشقش شدم واقعن از هر نظر خوبه😭دوجا میره سرکار خیلی برای آینده برنامه داره آدم شکاک و سخت گیری نیست و... کلا خوبه دیگ و نمیدونم چرا خیلی باهام راحت نیست و سرده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما چون کلا ازدواج فامیلی نداریم، پس طبیعیه که نسبت به همدیگه دید خواهربرادری داشته باشیم😆😆😆
از خودش بپرس اگر هم بیانش برات سخته اول با یه مشاور صحبت کن و یه کمکی بگیر. شماره ۱۴۸۰ هم مال بهزیستیه و حق المشاوره نداره.
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄