miss__mhs مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1350 عنوان اینکه وسایلت گرون باشه شیک تره یا تمیز و مرتب بودن شیکه 129 بازدید | 22 پست گرون بودن و تمیزی از هر نظرمثلا از لحاظ تیپ و لباسوسایل خونه و زندگیتبه نظرتون گرون باشن شیک و تو چشم میادیا تمیز مرتب و ست باشنخودتون چه مدلی هستید 1403/10/09 | 17:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 14652 با احترام به بقیهسلیقه ام شیک و گرونهتمیز و مرتب بودن هم از باید های زندگیه
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 14442 منخودم مرتبی و تمیزی برام مهم ترخونه ایی رفتم فقط پشتی داشتن اما انقد تمیز و مرتب بود دلباز و دلچسب بودخونه ایی هم هست همه چی لوکس اما نامرتب و کثیفاصلا وسیله به چشم نمیادتو لباس هم همینه مرتب بودن ادم ها برام مهم تر دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
سیدبانو عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 7556 تمیز و ست خیلی مهمه ولی خب گرون اگه تمیز هم باشه که چیزی دیگه اس امضام رو نگاه کنید دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl
anly عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1563 تمیزی خیلی مهمه اما باید قبول کرد پول باشه خیلی از چیز ها رفع و رجوع میشه
miss__mhs مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1350 با احترام به بقیهسلیقه ام شیک و گرونهتمیز و مرتب بودن هم از باید های زندگیه اگر کسی بخواد از نو شروع کنهبیشتر به گرون بودن خونه زندگیش اهمیت بدهیا تمیز و مرتب بودن. با وسایل معمولی ؟
پرواز03 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 392 تمیز ومرتب باشه ولی قدیمی فایده نداره ،مکمل هم هستن مهمان بیاد ،کارشناش بهداشت نیست که تمیز وکثیفی بسنجه وسایل می بینه ودرکل برای دل خودم واحتیاجات وسیله وخرید دارم ،وذهنم درگیر چی میگن وچی نمیگن نیست
miss__mhs مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1350 تمیز ومرتب باشه ولی قدیمی فایده نداره ،مکمل هم هستن مهمان بیاد ،کارشناش بهداشت نیست که تمیز وکثیفی ب ... حرفت درستهمن بیشتر منظورم اینهبا همین وسایلی که دارم ادامه بدم .و بیشتر روی تمیزی خودم و خونه زندگیم مانور بدمیا وسایل گرون تر بخرممخصوصا لباس .
پرواز03 عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 392 تمیزی خیلی مهمه اما باید قبول کرد پول باشه خیلی از چیز ها رفع و رجوع میشه اره مثلا کثیفترین زن باشه کمکی میگیره هفته دوروز ،خونه اش دست گل میشه پول باشه ،بهترین غذاهای خونگی میتونه سفارش بده پول باشه وسایل زودبه زود عوض میکنه ولازم نیست همش نگران خراب شدن وسایل باشه ومراقبشون باشه
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 14652 اگر کسی بخواد از نو شروع کنهبیشتر به گرون بودن خونه زندگیش اهمیت بدهیا تمیز و مرتب بودن. با وسایل مع ... بستگی به شرایط مالی دارهاگه توان داری حتما گرون بخر
miss__mhs مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 1350 تی متنو امروز خوندم خوشم اومد خیلی قشنگ بود 😍بله منظور منم همین بوداما بعضیا اصلا نگاه به تمیزی نمیکننوسایلت گرون باشه فقط در نظرشون میمونه
افرا_سابق عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 720 خیلی قشنگ بود 😍بله منظور منم همین بوداما بعضیا اصلا نگاه به تمیزی نمیکننوسایلت گرون باشه فقط در نظر ... حالا هم گرون باشه هم تمیز چی🫠🫠 کاربر سه سال پیش 😒