2777
2789
عنوان

بچه ها نفقه و ارث و بچه بیاین

187 بازدید | 36 پست

بچه ها خانوم واقا بچشون یک ساله بوده جدا شدن بچه دادگاه گفته بعد هفت سالگی دست پدر باشه بعد از هفت سالگی پدر نیومد بچه رو ببره خرجم نداد ازدواج مجدد کرد الان بچه بزرگ شده پدرش هم فوت کرده خرج و مخارج این چند سالش چی میشه خانوم میتونه از ورثته پدرش بگیره با کلا ارث این بچه چی میشه بالای هجده ساله

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
به نظرم میتونه

آخه از وکیل پرسیدم گفت نمیتونه بعد این همه سال طفلی مادره سی ساله خرج بچه رو داده در صورتیکه رسما از هفت سالگی باید میبردنش منتها پدره چون ازدواج کرده بوده راحتی خودشو ترجیح داده و نبرده این خانوم مونده پای بچه بزرگش کرده با خرج خودش الان دختره اذیت کن افتضاح آه می‌ره به مادره میگه جند ..ه پدر عنی میزنه مادر و مادره هم طفلی بی دست و پا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه از وکیل پرسیدم گفت نمیتونه بعد این همه سال طفلی مادره سی ساله خرج بچه رو داده در صورتیکه رسما از ...

وکیلو عوض کن چون من دومورد دیدم تو اینستا وکلایی که گفتن 1)پدر زودتر فوت کرده پس ارثیه میرسه 2)فرد میتونه از پدربزرگش درخواست کنه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

دادخواست نفقه ایام گذشته رو به طرفیت پدر بزرگ یا ورثه باید بدید

پدر بزرگ هم ندارن  ولی بچه های باباش از زن جدیده باباش اونام که اونام دعوابین الان سه سال از فوت باباش میگذره 

دادخواست نفقه ایام گذشته رو به طرفیت پدر بزرگ یا ورثه باید بدید

وکیلا هم ک همه دندون گردن این بنده خدا هم شرایط مالی نذاره گفتم ببینم کسی می‌تونه بهم یاد بده چه کنم به مادره بگم 

پدر بزرگ هم ندارن ولی بچه های باباش از زن جدیده باباش اونام که اونام دعوابین الان سه سال از فوت باب ...

نفقه گذشته که هیچ ولی برای ارثیه شکایت  کنه اونا بهش تعلق میگیره 

بچه الان چند سالشه؟؟

چرت مادرش تو این چند سال درخواست نفقه نکرده اشتباه کرده دیدار نداشتن ولی نفقه طلب داشته 

اره بگیره حقشه چرا اون زن دوم همه‌رو صاحب بشه چند سالشه الان بچه؟

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

خرج و مخارج اگر قبلاً درخواست دادن و رای صادر شده می‌تونه اقدام کنه 

اگر نه متاسفانه امکانش نیست 

اما برای ارث ایشون هم جزو ورثه محسوب میشن

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
نفقه گذشته که هیچ ولی برای ارثیه شکایت کنه اونا بهش تعلق میگیره بچه الان چند سالشه؟؟چرت مادرش تو ای ...

آخه دادگاه بعد هفت سالگی بچه رو داده بوده به پدر ولی پدره چون ازدواج کرده بوده نیومده بچه رو ببره این خانوم بنده خدا فقیر و بی سواد بوده چهره هم می‌ره از تهران نیشابور خانومه نتونسع پیداش کنه اون موقع هم که دادگاه اینترنتی نبوده بعد الان دختره چهل سالشه خیلی هم اذیت کن نه سرکار می‌ره تازه مادرو کتک می‌زند میگه ارثم نوش زن بابا به تو نیمذاریم برسه بخدا خانومه هم پول ندارن تازه ما بهش گفتیم وقتی دادگاه بچرو بعد هفت داده به پدر شما مسعولیتی نداشتی که نگه داری کنی و خرج بدی 

خرج و مخارج اگر قبلاً درخواست دادن و رای صادر شده می‌تونه اقدام کنه اگر نه متاسفانه امکانش نیست اما ...

آخه دادگاه گفته بوده بعد هفت سال بیان پدره ببرش منتها پدره زن میگیره خانوادشم دیگه دردسر نیمخواستن که بیان نوه ببرن عمش هم تازه نامزد کرده بوده درگیر نامزدی بودن و این مادر بیچاره بیسواد رو گیر توده بودن تازه مادره از بیمارستان بچرو نیمخواسته چون دادگاه داده بوده مجبوری نگه داشته بعد هفت سالگی هم نبردنش پولم ندادن رفتن نیشابور هیچ خرجی هم ندادن مادر بدبخت سر هجده سالگی اسیر بچه شدو با بی پولی بچه نگه داری کرد اونوقت پدره رفت زن گرفت پنج تا بچه آورده الآنم دختره چهل سالشه وقیح فحش میده سر کا نمیره پول در نمیاره از جیب پاره مادره میخوره میگه ارثم نوش جون زن بابام تا تو دق کنی