2777
2789

بعضی ادما انقدر خوبن که خدا رو میبینی 

نماینده کلاسمونه 

و من تمام معیارام برا انتخاب انگار جمع شده تو این ادم 

و به چشم خودم میبینم که حتی دوستام دنبال اینن که بهش نزدیک بشن 

کاش نماینده نبود 

نمیدونم حسش به من چیه ولی اصلا اهل نگاه نیست 

ولی چند بار بهم گفته چرا فلانی دنبالتونه یا میخوای عوض کنم گروهو اذیت نشی 

وقتی نمیرم دانشگاه از دوستام میپرسه چرا نیومدم 

دیروز یکی از دخترا اومد ازش تشکر کنه با تیپ خیلی خفن هی سرشو مینداخت پایین میگفت خواهش میکنم 🤣

بعد من کنارش نشسته بودم برای تشریح جسد چند بار دوستش اذیتش کرد دلم براش کباب شد 

هی میخواست ابرو داری کنه هیچی نمیگفت بهش 🥺 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه ندیدیش هنوز البته من باهاش دعوا هم کردم 🤣یه بار رفتم قشنگ با قمه تهدیدش کردم هی میگفت شرمنده

وا چرااا

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
چون سر یه کلاس به شدت مهم اشتباهی غیبت زده بود برام استاد منو میشناخت بهم گفت تو که بودی چرا غیبت خو ...

اوه😁😁

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
راستش خودم دلم براش سوخت از رفتارم ولی حقشه

بنده خدا😂😁