2777
2789

چه خوشکلی روت کراشم💘😂

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

هنو نفهمیدی تبلیغ دکتره؟؟؟؟

منم والا پولشو ندارم پاشم راه بیوفتم درکون دکتر این من فقط اسم دستگاشو میخام

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کدوم شهزی؟ میشه اسم دستگاهو بگی

اسم دستگاه چییییییه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

وا چ بی رحم حالا شاید ی درصدم راست بگه اینجوری بچشو بغل کنه خیلی بهتره ی مادر چاق و بی ریخت باشه بچه ...

چرا بی رحم

نگفتم بچه رو ببر تو سرما

گفتم بغل کن جلو آینه عکس بگیر 

صورت هم نمی‌خوام

لباس و هیکل بچه تو عکس باشه 

نمیگم همچین اندامی نیست..هست.ولی اینکه بااین سرووضع بیای بالکن اصرار هم کنی خودمم و عکس دیگه نزاری اسم دستگاه رو هم نگی یکم شک برانگیزه..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

نمیگم همچین اندامی نیست..هست.ولی اینکه بااین سرووضع بیای بالکن اصرار هم کنی خودمم و عکس دیگه نزاری ا ...

همین ک اسم دستگاهو نمیگه ینی دروعه شایدم رفته سرچ کنه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید