2777
2789

یکی با مثال تعریف کنه و مطلبو باز تر توضیح بده اون قسمتی که با قرمز علامت زدم

میشه برای موفقیت در امتحانام دعا کنی🥺😇🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جامعه دهمهخیلی ساده اس عزیزم توضیحات اولیه جهان اجتماعی و این چیزاس

خب من خطو منظورشو میخام بفهمم و حفظ کنم اما نمیدونم منظورشو

پدیده ها تو منظومه های بزرگ و مهمی دسته بندی میشند که این منظومه ها اسمش جهان با بهشون جهان میگن

منظورش کدوم منظومه اس؟ الان تو جهان منظورش از منظومه چیه؟ منظومه شمسی؟ 

جامعه یازدهم؟

خب پدیده ها دسته بندی های مختلف قرار میگیرن

حالا مجموعه از پدیده ها مهم و بزرگ  بهشون میگن جهان 

جهان های مختلفی داریم اگ اون پدیده ها ک جز سازنده جهان هستن درباره انسان باشه طبیعتا جهانی ک میسازه انسانی هست

پدیده ها یا همون چیزایی که اتفاق افتاده توی منظومه های مهم و وسیعی یا همون بزرگی دسته‌بندی میشن که بخاطر اهمیت زیادی که داره بهش جهان میگن

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

منظورش کدوم منظومه اس؟ الان تو جهان منظورش از منظومه چیه؟ منظومه شمسی؟

منظومه نه به عنوان گروه درنظر بگیر 

(پدیده ها تو گروه های مهمی دسته بندی میشن که این گروه ها رو به دلیل اهمیتشون بهشون جهان میگن )

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
خب من خطو منظورشو میخام بفهمم و حفظ کنم اما نمیدونم منظورشو

ببین عزیزم 

کاش با ویس میشد قشنگتر میتونستم توضیح بدم

میگ که پدیده ها رو وقتی تو دسته های بزرگتر قرار بدین میگن بهش جهان.

حالا هر پدیده که ربطی به کنش انسان داشته باشه و با کنش انسان ها بوجود بیاد بهش میگن جهان انسانی یعنی انسان عامل بوجود اومدنش هست.

حالا انسان ها یسری افکار و اگاهی ها دارن که به خودشون مربوطه و در بعد فردی اوناست و کس دیگه ای باهاشون شریک نیست که بهش جهان ذهن یا جهان فردی میگن.

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..