2777
2789
عنوان

یه قسمت کوتاه از سرنوشت غمگین من

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 33 پست
ای خدااا چه زندگی هایی هست آدم شاخ در میاره😭پدرت خیلی نامرد بوده،چجوری تونسته زن و بچشو ول کنه

خیلی بی غیرته

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه 

دل مادرت شکسته از شوهرش، خیلی بده که شوهرت بره بگه چیزی به زن و بچم نده...فقط امیدوارم خدا کمکت وگکنه

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر بزرگ مادریم فقط زندست ارتباطی باهامون نداره یدونه دایی ام دارم که سمت ما نیست همدانه اصلا شمار ...

به نظرم به مادرت بگو با مادرش حرف بزنه اگه میشه با هم برید پیشش اگه نمیشه شما بری خونه پدرت مادرت بره اونجا

به نظرم به مادرت بگو با مادرش حرف بزنه اگه میشه با هم برید پیشش اگه نمیشه شما بری خونه پدرت مادرت بر ...

میدونی مادر بزرگم از ترس این که مامانم نره حقوق بازنشستگی پدرشو نصف کنه یه قسمتشو بگیره باهامون قطع ارتباط کرده

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه 

اره ولی الان صد پله وضعیتمون بدتره شب تا صب صب تا شب از درد ناله میکنه اما کاری نمیتونم بکنم براش

خب چه میدونسته اینجور میشه میخواسته یه کاری برا بهتر شدن زندگیتون بکنه راهشو بلد نبوده الان چند سالته؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

دل مادرت شکسته از شوهرش، خیلی بده که شوهرت بره بگه چیزی به زن و بچم نده...فقط امیدوارم خدا کمکت وگکن ...

خیلی خیلی بده من هنوز بعد ده سال بعضی وقتا به خاطر این حرفی ک بابام رفته زده میشینم ی دل سیر گریه میکنم

خب چه میدونسته اینجور میشه میخواسته یه کاری برا بهتر شدن زندگیتون بکنه راهشو بلد نبوده الان چند سالت ...

من الان ۲۵ سالمه اما به خاطر سختیایی  ک کشیدم از لحاظ جثه خیلی کوچیکم هنوز نتونستم کاری پیدا کنم برم سر کار از طرفی مامانم جوری مریًضه ک واسه سرویس بهداشتی رفتنم باید زر بغلشو بگیرم ببرم

من الان ۲۵ سالمه اما به خاطر سختیایی ک کشیدم از لحاظ جثه خیلی کوچیکم هنوز نتونستم کاری پیدا کنم برم ...

ترشی اینا نمیتونی درست کنی به میوه فروشی ها بفروشی 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

میدونی مادر بزرگم از ترس این که مامانم نره حقوق بازنشستگی پدرشو نصف کنه یه قسمتشو بگیره باهامون قطع ...

خب مادربزرگتون خیلی اشتباه کرده و حق دخترش رو نادیده گرفته. شاید اگه مادرتون نصف حقوق پدرشو بگیره مادربزرگتون مجبور بشه باهاش حرف بزنه