2777
2789

مسئله ای که دارم اینه من با آقایی ۸ ماه برای آشنایی و ازدواج خانواده ها هم خبر داشتن ، داشتیم آشنا میشدیم راجب مهریه حرف زدیم تصمیم گرفتیم ۱۱۴ تا باشه بعد چند ماه یه شب زنگ زد گفت این تعداد رو خانواده م قبول نمیکنن و زد زیر حرفش ،گفت  فقط ۱۴ تا سکه و بعد ۳ و ۴ سال خونه خریدیم نصفشو میزنم به نامت ، اما قانون گفت که وقتی ملک وجود واقعی نداره و خریداری نشده نمیشه به عنوان مهریه ثبت بشه .من بهش گفتم ۱۱۴ تا سکه باشه اگه تو بعدا خونه زدی به اسمم منم تو محضر مینویسم که مهریه رو میخشم اونم قبول نکرد . این آقا قبلا خانمی رو هم به مدت ۵ سال صیغه کرده بوده و رابطه جنسی داشته باهاش من بابت این ۱ ماهی حرف نزدم باهاش اما اومد گریه کرد و گفت از گذشته خودش پشیمونه منم چون دوسش داشتم چشم پوشی کردم حالا میترسم ۱۴ تارو قبول کنم اولا بعدا تو زندگی بهم بگه من ک رفته بودم خودت اومدی سمتم بعدشم چون قبلا گذشته بدی داشته میترسم خیانت کنه  . وضع مالی خوبی هم داره ۱ مغازه داره که داده اجاره یه مغازه هم خودش اجاره کرده ماشینم داره . ۳۱ سالشه و مهندس و نصاب منم ۲۲ و معلم . دوسش دارم نمیدونم چی کار کنم اما اون راحت گذاشت رفت ، اگه جای من بودین چی کار میکردین میشه راهنماییم کنین خواهرانه

هر وقت میام اینجا با تاپیک تو مواجه میشم ولش کن بره دیگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا هم بهت گفتم این مرد آدم زندگی تو نیست اختلاف سنی بالا و اینکه قبلا زن داشته 

خودش میدونه چیکارست برا همین مهریه درست نمیخواد بگیره اما تو هنوز پیگیرش هستی چون فقط وابسته شدی

کاش دخترا به خودشون ارزش بدن برا ازدواج با هر مردی وارد رابطه نشن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

۲۲ معلمی دنبال این آدمی؟؟؟

بی خیال بابا صبر کن با این شرایطت موقعیتای خیلی خوبی میاد سراغت 

صیغه میکرده یعنی چی قشنگ داشته کسافت کاری میکرده مزه ش هم چشیده در اینده هم ۹۹ درصد تکرار میکنه اون یک درصد هم کم پیش میان

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خب می نوشتی ۱۴ تا عندالمطالبه و ۱۰۰ عندالاستطاعه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
دیوونه اینمیدونم چطوره انقد دخترا بی اعتماد ب نفسن

چون طرف با چند تا قربون صدقه و ایموجی قلب و عاشقتم احساساتشونو درگیر میکنه

کاش اول قوی می‌شدن بعد وارد رابطه تا به هر قربون صدقه ای دل ندن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...