2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟آخه اینا یه فرهاد جذاب عاشق انتخاب کردن😂💔 قبادشون زشته

همون خاستن فیلمو خراب کنن تو راه رفتنشو دیدی با اون لباسای گشاد اخه کجاش شبیه شهاب حسینه بازی کردنشم ک انگار زورش میاد 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
خب مال ماهم قبادمون جذابه .داستانشم اصله .بازیگرامونم واقعا بازیگرن.باری شونم طبیعیه.

اونکه صد در صد ترانه علیدوستی و شهاب حسینی یچیز دیگن 

ولی فرهاد اینا... اوووف💔😂😍

دقیقا .اصلا بازی هارو که مقایسه می کنم میبینم بازیگرای ما براووو دارن نسبت به اونا.

اقا یه سوال فرهاد چیکار کرده بود که میخواستن اعدامش کنن؟

و اینکه چرا اون اقاعه مجبورش کرد با قباد ازدواج کنه؟

اگه شهرزاد و فرهاد بهم نمیرسن دیگه نمیبینم 😂💔

فرهاد شخصیت بیخودی داشت 

البته این به سن و سال هم ربط داره ، من اون زمان طرفدار فرهاد بودم 

ولی الان که تجربه زندگی رو بدست آوردم میفهمم قباد مرد زندگی بود ، حداقل اخرای‌ داستان!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

فرهاد شخصیت بیخودی داشت البته این به سن و سال هم ربط داره ، من اون زمان طرفدار فرهاد بودم ولی الان ک ...

ولی تو ورژن ترکی فرهاد رو پرفکت جلوه میدن 

فرهاد بخدا از همه عاشق ترهههه😂💔😭

ولی تو ورژن ترکی فرهاد رو پرفکت جلوه میدن فرهاد بخدا از همه عاشق ترهههه😂💔😭

خب عشق فقط به معنی دوست داشتن نیست 

معنای گسترده تری داره😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎