2777
2789
عنوان

محاسبه خرید طلا با فرمول ساده تر کسی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 62 پست
۲۰ درصد ینی تقسیم میکنم ؟؟؟

ببین مثلا  طلا گرمی ۵تومنه و تو ۵گرم طلا خریدی 

پول طلای خام میشه ۲۵میلیون تومن 

احرت ساخت طلارو از فروشنده بپرس مثلا کفته ۱۰درصد ،حق فروشنده هم که همه جاهمون  ۷درصده 

پس باید ۱۷درصد اجرت بدی 

خالا برای اینکه اینو حساب کنی ۲۵میلیون رو در ۱۷ضرب میکنی بعدش تقسیم بر۱۰۰میکنی این میشه احرتی که باید بدی که اینجا میشه ۴۲۵۰۰۰۰تومن 

ودر مجموع باید ۲۹میلیون ودویست و پنجاه هزار بدی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنونم از توضیح کاملتون

این روش اشتباهه

مالیات نداره طلا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

وزن طلا ضرب در قیمت روز روی تابلو مثلا ۵ گرم خریدی در گرمی ۵ میلیون میشه ۲۵ میلیون حالا سودش: از فرو ...

عزیزم مالیلت سالهاست از طلا برداشته شده 

و اینکه اجرت فروشنده و احرت ساخت رو از قیمت تابلو نمیرنن از پول خام طلا محاسبه میکنن 

ینی مالیات رو حذف کردن دیگه؟؟

اره قبلا علاوه بر کارمزد فروشنده پ احرت ساخت ۹درصد هم مالیات میکرفتن که چندین ساله حذف شده 

۷درصد فروشنده هم‌چیز ثابتیه 

ولی اون اجرت ساخت دیگه ما نمیدونیم واقعی میگن یا هرجی دلشون میخاد 

چون اونو کارخونه از اونا کرفته حالا اینکه اونا جقد از مامیگیرن معلوم نیست 

مثلا شاید برای یه النگو ۳درصد داده به کارخونه ولی از ما۵درصد بگیره