2777
2789
من زیاد بیرون نمیرم 😂😂😂شاید دو هفته ی بار شونه بزنم🤣ولی ک چون همیشه از ماسک مو استفاده میکنم، مو ...

ماسک مو چیه چیکار میکنه

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
خانوم محترم‌ چه ربطی به مریضی داره من معذرت می‌خوام ک موهام جنگلی نیستمن موهام کوتاه موقع درس خوندن ...

حالا ک معذرت خواستی باشه آفلین خواهش میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماسک مو چیه چیکار میکنه

ماسک مو مدل های مختلفی داره، بعضی ها برای تو حمومن بعضی ها برای بعد حموم،روغن های مختلف توش هست

اینی ک من استفاده میکنم مال تو حموم، بعد شستن سر با شامپو، از ماسک مو رو دستت میریزی(مث کرم) بعذ ب ساقه موهات میزنی، ب ریشه نباید بزنی ی پنج دیقه باشه اوکیه بعد میشوری

اول اینکه هم وز وزی بودن موهارو از بین میبره، موخوره نمیگیری، گره هم نمیفته چون صاف میکنه دیگ موهارو

ماسک مو مدل های مختلفی داره، بعضی ها برای تو حمومن بعضی ها برای بعد حموم،روغن های مختلف توش هستاینی ...

موهام ی فر درشت خوشگلی داره اونم از بین میبره ماسک مو؟

موهام ی فر درشت خوشگلی داره اونم از بین میبره ماسک مو؟

نمیدونم والا،من چون خود موهام لخته اطلاعی ندارم 

ولی فک نمیکنم اونقدر بخاد تاثیر بزاره ک حالت مو رو عوض کنه فقط در همین حد ک دیگ گره نیفته، حالا بازم اگ میخای بگیری ی پرس و جو بکن

خانوم محترم‌ چه ربطی به مریضی داره من معذرت می‌خوام ک موهام جنگلی نیستمن موهام کوتاه موقع درس خوندن ...

کجا جنگلی نیس 

عکس پروفتون دیدم 

این موها حداقل ی هفته س شونه نشده الکی کلاس نزارید 

اولا مدل مو فر و جنگلی بودن متفاوت دوما ، شما اگر یکم دقت کنی ،میفهمی این عکس فیک!شمام فک کن من دار ...

دآرم شوخی میکنم میدونم عکس فیکه ک خخخخ