2777
2789
عنوان

تا حالا کسیو پیچوندین 🤐

135 بازدید | 17 پست

شده مهمون بخواد بیاد الکی بپیچونینش؟؟ لو نرفتین؟؟ ترفنداتونو بگین ماهم یاد بگیریم استفاده کنیم...😁😁

چشم عسلیتونم 🥰🥰

آره بابا

ولی مهمونو‌ نه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهمون پیش اومده رد کردم ولی الکی نبوده،  پس پیجوندن حساب نمیشه 

ولی یکی از دوستام رو زیاد پیجوندم تا بالاخره قطع ارتباط شد چون حس میکردم داره ازم سواستفاده میکنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مهمون پیش اومده رد کردم ولی الکی نبوده، پس پیجوندن حساب نمیشه ولی یکی از دوستام رو زیاد پیجوندم تا ...

خیلی حس بدیه ک ازت سو استفاده شه بهتر ک رابطتو قط کردی

چشم عسلیتونم 🥰🥰

یکبار خونمون ترکیده بودمریض بودم جمع نکرده بودم یک هفته مادر شوهرم زنگ زد از شهر دیگه هست گفت نزدیکم دارم میام منم گفتم باشه بیاین هر چی جمع کردم 

اصلا جمع نشد تنها چیزی که به ذهنم اومد لباس پوشیدم زدم بیرون رفتم در میوه فروشی دو کیلو میوه گرفتم دست 

زنگ زدن کجایی گفتم الان رسیدم به عمد کلید خونه گذاشتم تو لباس زیرم اونا هم پشت در منم پیششون که در باز کنم 

دست کردم تو کیف گفتم کلید نیست همگی راه افتادیم تو کوچه و میوه فروشی دنبال کلید نبود بحساب دیگه 

گفتیم چیکار کنیم کجا بریم گفتند بریم خونه فلانی باهاشون رفتم اونجا فرداش هم کار داشتند رفتند منم برگشتم خونه 

ولی خیلی سخت گذشت بهم دیگه هیچ وقت خونه را کثیف نگه نمی‌دارم