2777
2789
عنوان

افراد اورثینک بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 25 پست
من اینکارارو میکنم... ولی اهنگ گوش میدم بیشتر میشه

اره منم با یه تیکه از اهنگ یا یه کلمه فکرم درگیر میشه ولی با آهنگ بلند میخونم یادم میره کم کم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جالب منم گاهی این مدلی میشمچه بیماری جالبی چه اسم باکلاسی داره😂🤌

😂مردم چقدر باکلاس مریض میشن میبینی

حالا ما تهش یبوست بگیریم 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

تا معتاد نشدی ترررررک کن اگه درسو کنکور داری با این کار عقب میوفتی

اخه چجوری ؟ موندم بخدا باید بامشاورم حرف بزنم  اره میترسم به درسم لطمه بزنه

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم  

😂مردم چقدر باکلاس مریض میشن میبینیحالا ما تهش یبوست بگیریم

گلاب به روت من تقی به توقی میخوره اسهالم هرچی دکتر رفتم فایده ندارع 

یعنی رومم نمیشه بگم چمه بعد مردم خیلی شیک و باکلاس میگن اورفینکم😂🤌

اخه چجوری ؟ موندم بخدا باید بامشاورم حرف بزنم اره میترسم به درسم لطمه بزنه

ارههه اگه مشاور داری حتماااا بهش بگوو 

من سال هفتم معدلم شد19/5 یادمه اون زمان اورثینک رو ترک کرده بودم

سال بعدش که هشتم بودم بخاطر یسری مشکلاتی افسردگیم شدید شد و من همش خیالپردازی میکردم و فکرم درگیر بود. انگار مغزم پر از اطلاعات بیهوده بود! به کوب درس میخوندما ولی انکار نخوندم معدلم شد16

دیگع من نتونستم خیالپردازی رو ترک کنم، پارسال که دهم بودم معدلم خییلی فاجعه بود خیلی!!! گفتنی هم نیست اخه زنداییم نینیسایتیه🥸

من تابستون خودمو کشتم تا خیالپردازیو ترک کردم 

الان معدل و نمراتم خیلیی خوبه خداروشکر نمره زیر18نداشتم 

‹ما اَز دورها،اَز سَرزَمینِ عَطرها وَ نورها آمَدِه‌ایم🌸🌱›

ارههه اگه مشاور داری حتماااا بهش بگوو من سال هفتم معدلم شد19/5 یادمه اون زمان اورثینک رو ترک کرده بو ...

خداروشکر عزیزم

منم کنکوریم نگرانم افت کنم باید پیگیر شم ممنون از کمکت🩷

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم