2777
2789
عنوان

اگه شما جای من بودید چکار میکردید 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قول مادربزرگ و این حرفا چیه واقعادم مرگ بنده خدا حرفی نداشته بزنه جز اینکه نوش بره رشته تجربی!

نمیدونم واقعا چرا اینو بهم گفت 

فقط تا من اون دبیر رو زنده به گور نکنم ولش نمیکنم تموم 

از همین الان برای شادی روح دبیره صلوات بفرستید 

خب مدرستو عوض میکردی

شهرمون کوچیکه هرجا برم این دبیر هم هست 

فقط باید برم مدرسه روستا نیاد 

مدیر مدرسه مون دلش سوخت برام از اون مدرسه شوتش کرد بیرون و بهم گفت اگه قبل اینکه کارنامه ها رو ثبت کنم بهم می گفتی بهت ۲۰ میدادم

ولی امسال اومدم مدرسه جدید اومد گفت دبیر زیست تون هستم 

عزیزم معدل ۱۹.۴۶ صدم شده بود

پس برو آموزش و پرورش منطقه و مشکلت رو بگو اونا بازرس میفرستند. اگر هم امکانش هست ب خاطر آرامش و روحیه خودت مدرسه رو عوض کن . چقدر بعضی معلما عقده ای هستنا

مینیمال 
حااا بگو چکار کردی که آنقدر کینه گرفته ؟؟ خیلی سنگدل

عادی داشتم میرفتم اردو تا لباس های بیرونی منو دید غش کرد خنده و با بقیه دبیرا پچ پچ کردن جلوی خودم 

و همش مسخره ام میکرد 

منم باهاش دعوا کردم  ولی رفتم ازش معذرت خواهی هم کردم 

پس برو آموزش و پرورش منطقه و مشکلت رو بگو اونا بازرس میفرستند. اگر هم امکانش هست ب خاطر آرامش و روحی ...

خانواده ام رفتن آموزش و پرورش هیچ پیگیر نشدن 

فقط مدیر خیلی پیگیر شد اون دبیر رو از اون مدرسه آخر سال اخراج کرد که به درو من نخورد چون اون گند زده بود بهم 

مدیر گفت قبل از اینکه هدایت تحصیلی میومد بهم می گفتی بهت ۲۰ میدادم ولی متاسفانه معاون گفت با این معدل میاره نگران نباش

مشخصه عقده ایه خاک بر سرش آموزش پرورش هم هر گاوی رو بدون تست روان راه میده

هر خری سرش رو میندازه پایین میشه دبیر 

من تا این دبیر رو با خاک یکسان نکنم ولش نمیکنم ذره ذره زجرش میدم تا به غلط کردن بیفته 

خانواده ام رفتن آموزش و پرورش هیچ پیگیر نشدن فقط مدیر خیلی پیگیر شد اون دبیر رو از اون مدرسه آخر سال ...

الان همون تجربی رو ادامه بده اگه معلم زیست هم اذیت کرد و حرفی زد صداشو ضبط کن . مطمئن باش اگه آبروش بره  بهتره تا تو بخوای بهش توهین کنی یا آسیب بزنی

مینیمال 
الان همون تجربی رو ادامه بده اگه معلم زیست هم اذیت کرد و حرفی زد صداشو ضبط کن . مطمئن باش اگه آبروش ...

پارتی خیلی داره اصلا هرکاری کنم هیچ اتفاقی نمیفته 

فقط باید نابودش کنم جوری که منو نابود کرده 

خیلی عصبانی ام حالم خرابه