2777
2789

سلام عزیزم شوهر منم دارو مصرف میکرد ولی اینا رو تا حالا نشنیدم چند ساله منتظرید ؟ بنظر من یه بار برین واسه کاشت من بعد ۴ سالو ۲ ماه دوییدن هزار تا قرصو آمپول آزمایش عکس رنگی آی یو ای الان از دیروز داروهای ای وی اف رو شروع کردم همه این کارا وقت تلف کردنه

سلام عزیزم شوهر منم دارو مصرف میکرد ولی اینا رو تا حالا نشنیدم چند ساله منتظرید ؟ بنظر من یه بار بری ...

سلام منم یه بار ای وی اف کردم پارسال ولی منفی شد، بعدش یهو چند ماه بعدش 8، 9 ماه بعد طبیعی باردار شدم 

فقطم همسرم یه سری مکمل خورد یه چیزی به اسم خرنوب، البته متاسفانه قلب بچه تشکیل نشد، الانم گفتم دوباره چند ماه با این مکملها امتحان کنم تا انشالله، تا تابستان اگه باردار نشدم دوباره ای وی اف کنم 

شما کجا داری برای ای وی اف اقدام میکنی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.