2777
2789
عنوان

سی میلیون پول دادم برای اینا 🤦🏻‍♀️عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا‌پیک بغلی ۲۰ تومن پس انداز داشت نمیدونست ظرفشویی بخره ؟؟ یا نگه داره باهاش کار راه بندازه بعدا ؟؟

عزیزم شوخی کردم مبارکت باشه مارک هاش خوبه اوریال هست 

کلینیک و دیور و استی آذر هم عالیه 

عطرات گرون درواومده ؟ بقیه مارکا رو نمیشناسم ارایشی رو

یکیش ۱۳ میلیون 

یکیشم رو ۸ میلیون شد

من دیوانه وار عطر دوست دارم

با عشق پول برای ادکلن میدم🤦🏻‍♀️😂

عزیزم به خوبی استفاده کنی 

من یک سری یک ریمل یک و پونصدی خریدم 

آنقدر حیفم میومد که استفاده کنم ، خراب شد😄انداختمش دور

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مبارک باشه 

برندای خوبی خریدی

عزیزم اون کارتون سنسی شاپه؟ راضی هستی از خریدت از سنسی شاپ، بافت خریدی؟ 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

تا‌پیک بغلی ۲۰ تومن پس انداز داشت نمیدونست ظرفشویی بخره ؟؟ یا نگه داره باهاش کار راه بندازه بعدا ؟؟ع ...

استی لادر کرم‌ پودره فوق العاده ای هست 

خیلی دوستش دارم انقدر خوبه کاور خاصی نداره ولی پوستم مرطوب و نرم میشه

لعنتی انگار روتین پوستیه😂

مبارک باشه برندای خوبی خریدیعزیزم اون کارتون سنسی شاپه؟ راضی هستی از خریدت از سنسی شاپ، بافت خریدی؟

اره تازه اوردن 

دامن و بارونی خریده بودم

خوبه واقعا پشتیبانی اشم خیلی اهمیت میدن به مشتری

اره تازه اوردن دامن و بارونی خریده بودمخوبه واقعا پشتیبانی اشم خیلی اهمیت میدن به مشتری

چه خوب👌🏻👌🏻بسلامتی💗

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /