2777
2789
عنوان

این زن به پدر یکی از کاربرا عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 47 پست

چقدر کار تو و اون زن و این مردی که خیانت کرده زشته 

بنظرم هرکدومتون تو نوع خودتون زشت‌ترین رفتار ممکن‌رو دارید.

واقعا متاسفم

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
کار استارتر یا این زنه؟؟؟؟؟؟

کار استارتر 

مگه بیکاره خودشو جای یه ادم دیگه جا بزنه بره به طرف پیام‌بده مثلا اون‌نوشته زنگت میزنم جواب نمیدی شاید اون‌طرف باهاش قطع ارتباط کرده این رفته خودشو‌جای اون‌زده که چی بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخدا ساختگی نیستنمیدونم حالا اون ایسگا کرده یا نه ولی بخدا همین بود

نهههه من نمیگم ساختگیه 😂

میگم شانسی شانسی،  با اسم رضا گرفت ..🤣

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

نهههه من نمیگم ساختگیه 😂میگم شانسی شانسی، با اسم رضا گرفت ..🤣

خودمم پشمام ریختت😂😂😐

حالا استارترش پیام داده بپرسم اس باباش جدی رضاست یا چی

خیلی هیجان دارم🤭

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

خودمم پشمام ریختت😂😂😐حالا استارترش پیام داده بپرسم اس باباش جدی رضاست یا چیخیلی هیجان دارم🤭

😂😂😂😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

وقت تو صرف توسعه خودت کن نه که بری به عنوان رضا با یه فاحشه حرف بزنی خدا شفات بده

خب شمام بجا خوندن صرف کردن وفت من با یه فاحشه مطالعه کن

ولی واقعا دیدمو نسبت به اطرافم عوض کرد  

فک میکردم یه زن انقد عوضی باشه

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

خب شمام بجا خوندن صرف کردن وفت من با یه فاحشه مطالعه کنولی واقعا دیدمو نسبت به اطرافم عوض کرد فک می ...

چقدر بچه ای که فکر میکنی مثلا اون نمیفهمه؟ ادم‌از لحن چت و حرفای طرف میفهمه 

والا همکلامی با فاحشه شوق نداره در کل  

عوضی با چندتا مرد ریخته رو هم که شانسی یکیشون رضا بوده😂😂😂😂

اینم میشه😂😂😂

ببین عجیب تز اینکه اون روز بهش پیام دادم پروفاشو عوض میکرد 

عکسای جذاب تری از خودش میزاشت

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،