2777
2789
عنوان

خواب اعدام آشنا

47 بازدید | 2 پست

به نظرتون چه معنی ای میده. این اشنا رو چند ساله ندیدم. اصلا به فکرش هم نبودم.خواب دیدم اعدامش کردن !دخترش ناراحت نبود و همین تو خواب متعجبم کرده بود.

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

من یه بار خواب دیدم یه عموم رو به اسم داریوش دار زدن بعد جسدشو انداختن توی قیر داغ. مردم هم همه کل می‌کشیدن و من داشتم سکته می‌کردم.

یکی از وحشتناک ترین و بدترین خواب هایی بود که به عمرم دیدم

ولی عجیب ماجراش اینجاست که من اصلا همچین عمویی ندارم. هیچ اتفاق بدی هم بعدش برام نیفتاد.

کلا خواب رو بد تعبیر نکن انرژی منفیش روی زندگیت اثر می‌ذاره. به هرچی باور داشته باشی همون میشه.

من یه بار خواب دیدم یه عموم رو به اسم داریوش دار زدن بعد جسدشو انداختن توی قیر داغ. مردم هم همه کل م ...

چه وحشتناک/////: 

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.