2777
2789
عنوان

من خیلی مغرورم

77 بازدید | 13 پست

نه اینکه بیام خودشیفتگی کنم و تعریف کنم از خودم و اینا

تو این مورد کاملا سکوت میکنم و میذارم بقیه هر چی دلشون میخواد بگن و اهمیتی نمیدم

ازین نظر مغرورم که اگه حرفی بزنم دیگه کوتاه نمیام سرش همون حرف اول و اخرم

خیلی وقتا غرورم اجازه نمیده به پدر و مادرم ابراز محبت کنم چون یاد روزایی میوفتم که تحقیر شدم و این باعث شده اونا فک کنن من بی احساسم

خیلی وقتا غرورم نمیذاره به کسی که دوسش دارم پیام بدم چون فک میکنم سبک نشون داده میشم

یا غرورم باعث شده نذارم کسی که ازم بالاتره ضعفامو ببینه

نمیدونم اینا احترام به خودمه یا غروره 

اگه مورد دومه راهکار بدید لطفا

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور من همیشه میگم غروره

ولی بنظر من تو جنبه منفیش وارد نشدم من

ینی نه به کسی ضرر میزنم نه خودشیفتگیه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

منم اینطوریم

شوهرم قبلاً کارایی کرد که باعث دلخوریم شد هنوز که هنوزه نمیتونم فراموش کنم دلم باهاش صاف نمیشه

هروقت یاد کاراش میوفتم دلم میخواد جرش بدم هرکاری میکنم نمیتونم فراموش کنم

خیلی اخلاق گندیه خیییلی

ولی بنظر من تو جنبه منفیش وارد نشدم منینی نه به کسی ضرر میزنم نه خودشیفتگیه

ن کاملا هم خوبه باس آدم لینطور باشه ب نظر خودم

اما گاهی هم ب خودم دختر بیخیال اینطور نباشد عادی رفتار کن چیزی ازت کم نمیشه 

اما ب طور ناخودآگاه نمیتونم میخوام انجام بدم هااااما نمیتونم.

من اصلا عزت نفس ندارم ولی خیلی بهتر شده با اینکه دی ماهیم !کاشکی منم مثل تو بودم

به ماه ربطی نداره

منم نداشتم اصن به خودم اومدم دیدم خیلی جاها حقم داره ضایع میشه و این بده 

تا پیام نده نمیدم تا ابراز علاقه کنه نمیکنم تا زنگ نزنه نمیزنم تا کسی باهام گرم نگیره نمیگرم تا تحوی ...

دقیقااا

منم همینجوریم و این غرور بنظرم واجبه برای عزت نفس

بله ک واجبه یعنی باور میکنی میمیرم گاهی از دلتنگی اما غرورم اجازه نمیده حالش بپرسم یا بگم دلتنگم

بمیرم برات منم همینم

باعث شده اصلا هیچ دوست صمیمی ای نداشته باشم و از تنهاییم جدیدا دارم لذت میبرم

توعم سرگرم کن خودتو یادت بره نه کاملا ولی یذره

همه ما ضعف داریم من فک میکنم اگه انسان ضعفشو نشون بده اتفاقا نشونه قدرتشه تا این حد کمالگرایی و بی نقص نشون دادن بعدا دردسر میشه برات چون توقع ادما ازت میره بالا با کوچکترین اشتباه آوار میشن روسرت

این نظر منه