2777
2789

البته از آدمایی ک ب چرندیات حس ششم و اینا اعتقاد دارن هیچی بعید نیس !!!!!

کاربر اوپرا بست تاپیکو ولی من اومدم بپرسم نسلتون کی منقرض میشه شماهایی که فکر می‌کنید اگه یکی سرطان گرفته حقشه!!!!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا متاسفم واسه کسیکه همچین نظری داره 

پس اون بچه ی بی گناهی که سرطان داره چی؟؟داره تقاص کدوم گناه نکرده شو پس میده 

مردم بی عقل یه کلمه کارما یاد گرفتن راه وبی راه هاستفاده میکنن

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

خب طرزتفکرهمه یکی نیس همسرم ادم بسیار خوب و مهربونی بود وفق۲۱سالش بود که دیالیز رف وتو۲۳سالکی ازدنیارف نمیشه گف مجازات شده این فقط مریضی هس که خدامیده به بنده هاش وخیلیاواقعاچرت وپرت میگن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

یکی از دوستای من مادرش سرطان گرف خیلی زجر کشید اواخر دیگ زمین گیرشذ بیچاره چقدر دوستم ناراحا بود پ بی تابی میکرد

تو این مدت مادرشوهرش یه بار ازش نپرسید حال مادرت چطوره یه بار ک خونشون بودن تلفن دوستم زنگ میخوره میگن حال مادرت بده میبریم بیمارستان اینم با گریه پامیشه لباس بپوشه مادرشوهرش مبره دست به کمر وامیسه میگ مادر تورو ما از روزی ک دیدیم مریض بود دیگ کی سالم بود مگ هیچیش نمبشه نترس پسرمو عجله نندازی تند رانندگی کنه هااا 

بعد میره اروم زیر لب میگ اینم شانس ماس

خلاصه مادر دوستم ک فوت میکنه بعد دو سال مادرشوهرش هم سرطان میگیره و زمین گیر میشه به نظرم این ادم داره تاوان اون دلی ک از دوستم تو اون موقعیتش شکست میده