2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27424 بازدید | 1164 پست

من ۱۷۲ اینا هستم 

صددرصد قد مهمه دلم میخاد کنارش راه میرم حس زن بودن داشته باشم 

قدش باید بالای ۱۸۰ باشههههه ترجیحا ۱۹۰🤭

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ظاهر برام مهم بود

سلام عزیزم خوبی من ب زودی باید برم خوابگاه خیلی استرس دارم 🥺 و میترسم ....

چیکار کنم اخه 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

من دوس پسرم ۱۷۴در حالی که همه دوس پسرام۱۸۰به بالا بودن مشکلی هم باهاش ندارم فقط تو دعوا بهش میگم‌کوتولت واویلا 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
ماشاالله شما قد بلندی ولی 168قد بلند نیست ک اسی میگه چون خودم قد بلندم

عجیبه

پس چرا توواقعیت میگن قدم بلنده؟

و اینکه قدمم بلند نشون میده

ماشالا اینجا انگار اروپاست همتون بلندین و ۱۷۰ به بالا بلند میدونین