2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27424 بازدید | 1164 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش یکم بهش فرصت میدادیشاید اولین بارش بوده...نمیدونسته...یا هُل شده بوده...خیلی چیزا هست...

خیلی پشیمونم اونک خسیس هست همه گفتن ولی من دوسش دارم هنوزم تو فکرشم همش

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

جدی چه خوب😍😍 امیدوار شدم

☺☺

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اره گفتم بابام پولداره....چرا چیزی واس ارائه ندارم😕🙄 نمیشه ادم ها قضاوت کرد... من کلی گفتم....قرار ...

فکر کنم اصلا متوجه لپ کلام من نشدی

برای همین اینجوری نوشتی برام

ولی عزیزم من کلی آدم پولدار و تحصیل کرده و با شغلهای خوب دیدم که فرهنگ رفتاری و شخصیتی پایینی دارن

در مورد چیزی برای ارائه هم لزوما نیاز نیست طرف پولدار باشه پس باید به این افراد هم فرصتی داده شه تا بفهمیم چیزی برای ارائه دارن یا نه و صرفا از روی حساب بانکیشون قضاوتشون نکنیم عزیزم

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
خیلی پشیمونم اونک خسیس هست همه گفتن ولی من دوسش دارم هنوزم تو فکرشم همش

کسی که قسمتت باشه برمیگرده...شاید برگشت

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

چه ربطی ب حرف من داشت؟من میگم کسی ک خودش کوتاهه نباید انقد بلند پرواز باشه

من کوتاهم؟ تو ایران ۱۶۵ ب بالا برای یه خانم بلند محسوب میشه

بعدم توواقعیت ینفرم بمن نگفته کوتاهم همه بهم میگن قدت بلنده😂