2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27436 بازدید | 1164 پست
الان اینی ک گفتی چه ربطی داشت به حرف من😂همه بمن میگن قدم بلندهو قد بلند نشون میدم

ربط داره دیگه من و شما خیلی بلند نیستیم و چون بلند نیستیم دلیل نمیشه شوهر قدبلند نکنیم🤣🤣

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اره کمتر کسی تجربه این پیشرفتو داره اما ادم باید نزدیک بین نباشه

ادم باید واس هرچی عاقلانه فکر کنه...دقیقا آینده‌نگر باشه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرم قدش 172

مشکل ندارم

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خونه ن ماشینشم فروختهگفت میخرم دوباره

بذار کنار😅هرچی فک میکنم نمیشه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

خودش خواست یا هر دو دلیلش چی بود؟ببخشید میپریم دلیلی داره مربوط به خودم دوست داشتی جواب بده

هردو خواستیم

بعدم اون سرد شد و گفت نمیدونم چیکارکنم

منم گفتم باادم بلاتکلیف نمیتونم ادامه بدم

هردو اوکی بودیم با جدایی

نگو 🙂💔 این خیلی بده من میترسم قدم بازم بلند بشه آخه مامانم ۱۷۴ بابام ۱۹۷ 😐🫠ولی این قد باباش ۱۶۹ ...

صد در صد قدت بلند تر میشه...

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من بلندم و حق داشتن شوهر قدبلندو دارم😂

عزیزم...😊😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱