2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27410 بازدید | 1164 پست
به نظر من گناهی ندارن...چون انتخاب واس اونا هم هست کلی دختر ۱۵۰قد داریم...زن از مرد بلند باشه خیلی ض ...

خب شاید عاشق کسی شدن که بلندتر خودشونه ازین لحاظ میگم بعدشم چرا قبول نداری آخه اه🤣من که نظرم اینه نظر شما هم قابل احترام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کلا سلیقم تو پسر داغونه عکس اکسامو بفرستم میگین اینارو از کجا پیدا کردم یکی قدش بلند بود ولی چاق ...

وای😂😂😂😂

افرین دقیقا منم با پسرای قد بلند و جذاب زیادی حرف زدم ولی ادم نبودن درست حسابی نبودن  هول و هوس باز بودن

ولی این ازین لحاظ تاالان اوکی بوده و بخاطر همین باهلش ادامه دادم....

ببین اخه نه که بد باشه ولی تو فکرشو کن میخای دست طرفو بگیری میبینی باید خم بشی تا بهش برسی

آره اینم هست ولی خب اکثراً پسرای قد بلند دخترای ریزه میزه میپسندن 

وگرنه منو رلمم کنار هم خیلی توسط بقیه فامیل مسقره میشیم ولی خودش میگه همینجور قشنگ تره⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

دیدی؟

اره خوب بود به نظر من ولی باید مهرش به دل خودت بشینه

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
خب شاید عاشق کسی شدن که بلندتر خودشونه ازین لحاظ میگم بعدشم چرا قبول نداری آخه اه🤣من که نظرم اینه ن ...

چه عشقی...واقعا خیلی ضایعه اینا حتما زیاد اجتماع نیستن چون اگه باشن و مردم ببینن مطمئنم۱۸۰درجه تغییر میکنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....