2777
2789
عنوان

شما با پسری ک قدش1️⃣7️⃣0️⃣هست میرید تورابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 27436 بازدید | 1164 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هی بابا😂😂 خب این چه دلداری بود بمن دادی

😂😂🤣🤣

خب می‌خوام بگم اگه خوبه برات مهم نباشه قد .. 

ولی مال من خیلی گوگولوع🤣

من خودشو خیلی دوست دارم ... 

البته قد خودم زیاد بلند نیست من ۱۶۰ هستم 

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

بخدا که توی شرایط خیلی سختی قرار گرفتماز طرفی قدش برام مهمه و کوتاههاز طرفی هم چهرش ب دلم نشستهاخلاق ...

خیلی موقعیت بدیه

من روی یکی کراش داشتم شخصیتش و قیافش برام خیلیی جذاب بود

ولی قدش کوتاه

وارد رابطه که نشد بشم باهاش، ولی حتی تصور هم که می‌کردم همیشه عکس‌های دو نفرمون رو نشسته تصور می‌کردم (که قدش معلوم نباشه)

شاید اگه باهاش وارد رابطه میشدم وقتی پیشش وایسادم و دلم می‌خواد سرمو بذارم رو شونش، یا وقتی پیش بقیه مردها وایساده، یا روز عروسیم یا تو عکس‌هامون احساس و اشتیاقم کم میشد دل زده میشدم)

حالا کسی که دوستش دارم و پارتنرمه لاغره، ولی از روز اول از نظر ظاهری برام جذاب بود 

چون چهرش رو خیلی خیلی دوست دارم، استخون بندیش درشته و قدش هم بلنده

خوش قد و بالاست دراز بی‌قواره نیست 😂🥲

به خصوص که استایلش تغییر کرده الان دیگه واقعا اوکیم (هنوز این ویژگی ترجیحم نیست‌ها، ولی دل زدمم نمی‌کنه

ترجیحم نیست ولی با وجود اینم اوکیم که باهاش تو رابطم)

ببین برای تو کدومه 

(پ.ن: قطعا یه ویژگی‌هایی منم دارم که ترجیح اون نیست، اونی که اون خیلی خوشش میاد نیست خودمم می‌دونم

امیدوارم براش ترن آف کننده نباشه)

وای🫠 برام مهمه اما از طرفیم چهرش ب دلم نشسته و از رفتارش خوشم اومده...

ي كاربري بود اينجا دهن ما رو با قد شوهرش ك كوتاه بود سرويس كرد

اون كوتاه بود ١٦٠ اينا بود  اخرشم خداروشكر طلاق گرفت هم پسر بيجاره خوشخبت و ازادش كرد هم ما رو ول كرد

ولي ١٧٠ خوبه 

خب پسرهای جدید قهر که میکنن دایم ، نازشون رو که باید بکشی ، توی هزینه ها هم که منتظرن تو دنگت رو حساب کنی ، لابد بغلی هم باید باشن دیگه 😁😁

نمیشه که ناز یه غول بیابونی رو بکشی همش 

اره یکم حالم بهترهاخه واس من خیلی جالبه از ماشینم پیاده شدم راه صاف خوردم زمین چون دستام دستکش بود چ ...

فدات شم خیلی مراقب خودت باش دختر ،وای از چشم بد وانرژی منفی خوش به حالت ،ولی باورت میشه هرشب میرم ببینم تاپیک زدی😞😘 ،بازم عیبی نداره هرجا هستی انشا الله دلت خوش تنت سلامت باشه وبلا ازخودت وعزیزانت دور بمونه😘😘😘🥰😘😘😘