یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم به کسی یاد نده از توقعاتش کوتاه بیاد، هرچی توقعتو بیاری پایین تر نتیجه هم میاد پایین تراتفاقا ...
عزیزم شما دادی رویای فک میکنی واقعیت چیزه دیگه س
به امید ادم همه چی تموم نباید بشینی چون نیست ایناییم که میگن دختره یه پسر پولدار ازدواج کرد و فلان اره خوب از لحاظ مالی شاید اوکی باشن ولی همه زندگی فقط قسمت مالی نیست اخلاق طرز فکر خانواده طرف م هستن
یکی ام یادمه ک چندسال پیش بود. دخترا لباسشون کهنه و پاره بودحتی. بزرگه رو یکی میبینه خوشش میاد ازدواج میکنه باهاش . خواهرزنشم واسه برادرش میگیره. بعد الان کارگر تو خونه و سفرای خارجی و یادمه پارک وی بود خونه یکیشون ..قشنگ قابلیت درست کردن یفیلم یارمانو داشت زندگیشون.
دوست خودم مجردها عزیزم ♥️خواهرش ازدواج خوب کرد خانواده اش کشید بالا خانواده اش هم استفاده کردن نه سواستفاده داداشهاش دکترا دارن رفتن کانادا خواهردومیش شوهر بسیار پولدار کرد رفت اروپا دقیقاً نمیدونم کجاست این دوستموم بسیار باهوش بود