2777
2789
عنوان

دیدین دختر خانه دار ازدواج توپ داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 147 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم به کسی یاد نده از توقعاتش کوتاه بیاد، هرچی توقعتو بیاری پایین تر نتیجه هم میاد پایین تراتفاقا ...

عزیزم شما دادی رویای فک میکنی واقعیت چیزه دیگه س 

به امید ادم همه چی تموم نباید بشینی چون نیست ایناییم که میگن دختره یه پسر پولدار ازدواج کرد و فلان اره خوب از لحاظ مالی شاید اوکی باشن ولی همه زندگی فقط قسمت مالی نیست اخلاق طرز فکر خانواده طرف م هستن

یکی ام یادمه ک چندسال پیش بود. دخترا لباسشون کهنه و پاره بودحتی.‌ بزرگه رو یکی میبینه خوشش میاد ازدواج میکنه باهاش . خواهرزنشم واسه برادرش میگیره. بعد الان کارگر تو خونه و سفرای خارجی و یادمه پارک وی بود خونه یکیشون ..قشنگ قابلیت درست کردن ی‌فیلم یا‌رمانو داشت زندگیشون. 

parasoo1989@

ما حتی تفاهم هم داشتیم ولی این اختلافه غرورمو آزار میداد نمیتونستم تحمل کنم

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
خداروشکر دست راستش رو سر مجردا

دوست خودم مجردها عزیزم ♥️خواهرش ازدواج خوب کرد خانواده اش کشید بالا خانواده اش هم استفاده کردن نه سواستفاده داداشهاش دکترا دارن رفتن کانادا خواهردومیش  شوهر بسیار پولدار کرد رفت اروپا دقیقاً نمی‌دونم کجاست این دوستموم بسیار باهوش بود 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
عزیزم شما دادی رویای فک میکنی واقعیت چیزه دیگه س به امید ادم همه چی تموم نباید بشینی چون نیست اینایی ...

من گفتم فقط مالی اوکی باشه؟ گفتم از همه لحاظ خوب باشه هم اخلاقی هم ظاهری هم مالی و واقعا هم پیدا میشه

شما تا وقتی طرز فکر خودت این باشه که آدم همه چی تمومی سراغت نمیاد من حرفی ندارم چون واقعا هم نمیاد

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
عزیزم از فقر ک بهتره

خب من خانوادم وضعیت مالیشون بد یا رو به پایین نبود

متوسط رو به بالا

ولی اونا دیگه خیلی بالاتر بودن، تو شرایطش قرار بگیری میبینی این تفاوته داره ذره ذره ازارت میده