2777
2789
سیزده پرومکس با ریجستر شدن 14 15 16 خز شدهسامسونگ از هنه لحاظ بهتره، ولی اگه توانایی مالی داری ایفون ...

چرا درکنارش ایفون لازمه فقط اینو بگو؟متوجه نمیشم یعنی باسامسونگ‌نمیشه عکاسی و فعالیت تو اینستاو اینا کرد؟

خب چرا یعنی باسامسونگ اینکارارو نمیشه کرد؟

ببخاطر این که گرافیک آیفون واسه اینکارا خیلی بهتره، و واسه اینکارا اگه سامسونگ داشته باشی باید کلی برنامه دانلود کنی تا یه ادیت بتونی بزنی ولی بعضی چیزایی که سامسونگ نداره و باید دانلود کنی توی خود سیستم آیفون هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا درکنارش ایفون لازمه فقط اینو بگو؟متوجه نمیشم یعنی باسامسونگ‌نمیشه عکاسی و فعالیت تو اینستاو اینا ...

گفتم بالا

اکثرا مردم سمت چیزایی که گرافیک باحالی دارن کشیده میشن

من حتی دیدم واسه ادمینی میگفت باید آیفون داشته باشی

گفتم بالااکثرا مردم سمت چیزایی که گرافیک باحالی دارن کشیده میشنمن حتی دیدم واسه ادمینی میگفت باید آی ...

با سامسونگs24اولترا بلاگری و عکاسی کنم ازخودم یا براکارم یا سلفی اینه ای تو اینستاخزه یعنی اینم بگو؟😂

با سامسونگs24اولترا بلاگری و عکاسی کنم ازخودم یا براکارم یا سلفی اینه ای تو اینستاخزه یعنی اینم بگو؟ ...

نه بابا چه خزی

من منظورم گرافیک سامسونگ هست که خزه، آیفون گرافیکش باحالتره ولی از لحاظ کیفیت و سلامت باطری و داغ نکردن سامسونگ عالیه