2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با۲۵سال سن نشستم باب اسفنجی نگاه میکنم شعرشم حفظم کوچولوی دندون خرگوشی باب اسفنجی شلواررررر مکعبببی

عااااشق ابه اون تپلی 

بااااب اسفنجیییی

‹ما اَز دورها،اَز سَرزَمینِ عَطرها وَ نورها آمَدِه‌ایم🌸🌱›

ممکنه همین ۱۶ ساله از یه ۳۶ ساله بیشتر بفهمه🌹زیر ۱۴ یا ۱۴ میگفتین حداقل منطقی تر بود.

بله البته این شعارشونه که فهمم از مامان بزرگا هم بیشتره! من مشکلات ایشون با این سن کم خیلی واسم عجیب بود وگرنه نمیخواستم باعث ناراحتی ۱۶ ساله های سایت بشم🌹

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

😂😂منم یه بار خیلی کارشناسانه و مسئولانه با یکی درمورد تاپیکش حرف میزدم وفک میکردم طرف حداقل سی سال ...

حیف نیست خودتو اون سبیلاتو برای این موضوع ناراحت کنی؟ دیگه نبینما داش حشمت🗿

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
نیست؟؟ والا زیر ۲۰ رو بچه حساب میکنم برای مشکلات زندگی و مشکلات زناشویی!

زناشویی بله

من ۹۶ عضو سایت شدم، ۱۷ سالم بود

الان ۲۴

سایت بشدت بدردم خورد

اینستا هم بد، اما میشه استفاده مفید ازش داشت. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
مگه میدونی مشکلش چی بود؟؟ ۱۶ واسه مشکل زناشویی واقعا بچس

واقعا یک ادم چرا باید بره راجب مشکلات زناشوییش با یک غریبه حرف بزنه؟؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

اینا تو خودشون یه چیزی می بینن... 

چند سال قبل من خونه عموم بودم دخترعموم سر ظهری داشت می رفت مدرسه موبایلش رو داد بهم چندتا شمارو پین کرده بود گفت اینا پیام داد جوابشون رو بده این یکیا نه...

نگاه کردم دیدم نزدیک 20 تا شماره داره باهاشون چت میکنه... اون 14 سالش بود و من 33 سالم...

16 سالش که بود ازدواج کرد... منم یک ماه بعد اون تو 35 سالگی...

چند ماه بعد همدیگه رو دیدیم بهم گفت با چه روشی پیشگیری می کنی :| 

در حالی بود که من کلی خط قرمز تعیین کرده بودم برا همسرم... 

الانم یه بچه 3 ماهه داره .... و من پی درمان واژینیسموسم...     

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بله البته این شعارشونه که فهمم از مامان بزرگا هم بیشتره! من مشکلات ایشون با این سن کم خیلی واسم عجیب ...

شعار نیست واقعیته🫶🏻

من با ۱۷ سال سن انقدری میفهمم که به هیچ رده ای توهین نکنم🦋

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

حیف نیست خودتو اون سبیلاتو برای این موضوع ناراحت کنی؟ دیگه نبینما داش حشمت🗿

والا حیفه،سیبیلام ریزش گرفت ازون روز😓

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

زناشویی بلهمن ۹۶ عضو سایت شدم، ۱۷ سالم بودالان ۲۴سایت بشدت بدردم خورداینستا هم بد، اما میشه استفاده ...

مشکلاتش با همسرشم بود هرچی راهنماییش میکردم باز حرف از لجبازی میزد اخرش گفتم میشه بگی چند سالته؟ گفت ۱۶ شوهرم ۲۱ اینجا دیگه بهش حق دادم درک از راهکار حل مشکل نداشته باشه زندگیشون کلا براساس لجبازی بود بنده خدا رگاشو خط خطی کرده بود شوهره بهش توجه کنه فکرشو کن در این حد!

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️