2777
2789
عنوان

این رفتار دخترم طبیعیه به نظر شما

151 بازدید | 17 پست

کلاس اوله.وقتایی که شیفت ظهره چون من باید واسه دو نفر درس بگم و کار کنم دیگه فقط میرسم ناهار درست کنم بعدش میرم مدرسه منم استراحت میکنم بیشتر روزا.وقای برمیگرده میبینه خونه نامرتبه شروع می‌کنه مرتب کردن .بعدش مشقاشو می‌نویسه.به نظر شما طبیعیه؟

ششمین کاربری 😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب مگه بده چار صبا دیگه که دست به سیا سفید نزد باز میای تاپیک میزنیااقاضای سنشونه کلا پخترا تو یه س ...

نه خوبه ولی ی جورایی محیط دورش شلخته باشه تمرکز نداره ترسیدم گفتم نکنه مثلا ی جور وسواس داشته باشه .دیروز حدود ی ساعت خونه رو تمیز کرد .الان دیگه نخوابیدم خودم مرتب کردم که برمیگرده باز خسته نشه

ششمین کاربری 😒

نه بابا نترس دختر منم تا میبینه روفرشی کجه میره صاف نیکنه ماشاالله به جونش

عزیرم 😍زنده باشه .دختر ها خیلی با درک هستن من از وقتی باردار شدم خیلی هوامو داره ولی پسرم اینطور نیست 🥴

ششمین کاربری 😒