2777
2789

تمام مشاغل بیمه دار بالای ده هستن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان دیگه اکثرا کارخونه ها بالای ده هستن ولی تایم کاریشون و کارشون سخته

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
جایی نمیشناسی حقوق ۱۵ باشه؟

توی دیوار بگرد قسمت استخدام صنعتی و فتی مهندسی 

خیلی ها هستن 

دیجی کالا هم حقوقش 15 به بالاس ولی سخته 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
توی دیوار بگرد قسمت استخدام صنعتی و فتی مهندسی خیلی ها هستن دیجی کالا هم حقوقش 15 به بالاس ولی سخته

سختیش مهمم نیست یجوری تحمل میکنم

چون لازم دارم ولی پرسیدم دیجی کالا کرج نیست فک کنم تهرانه

سختیش مهمم نیست یجوری تحمل میکنمچون لازم دارم ولی پرسیدم دیجی کالا کرج نیست فک کنم تهرانه

کرج هم هست سرویس رفت و برکشت هم داره 

یکی از همکارم اونجا کار میکرد 

واقعا؟عزیزم میشه از رفیقت شماره تماس بگیریبعد اینک ساعت کاریش چقدر بود؟بسته بندی بود؟

اون همکارم دیگه رفته واسه همیشه دیجی پیش ما نیست شمارشم ندارم 

ولی تو آگهی دیوار من یه بار پیام دادم راهنماییم کرد 

الان سایت اجازه نمیده لینک اگهی رو بفرستم تو دیوار بگردی پیداش میکنی

واقعا؟عزیزم میشه از رفیقت شماره تماس بگیریبعد اینک ساعت کاریش چقدر بود؟بسته بندی بود؟

سلام وقت بخیر
با توجه به حجم بالای پیام ها، ممنون میشیم متن آگهی و موارد زیر رو بخونید و اگر پاسخ سوالتون داخلش نبود به صورت حضوری تشریف بیارین تا کامل خدمتتون توضیح بدیم (آدرس و ساعت مراجعه در انتهای متن آگهی وجود دارد)

-مجموع دریافتی ماهیانه برای همکاران تمام وقت با احتساب پایه حقوق، بن کارگری و حق مسکن، اضافه کاری، کمک هزینه غذا، پاداش عملکرد، آکورد و ... بین 15 تا 18 میلیون تومان است (برای شیفت های شب، حق شبکاری اضافه میشود)(امکان دریافتی بیشتر با عملکرد بهتر وجود دارد)
-دریافتی همکاران پاره وقت از روزانه 440 هزار تومان شروع میشود(امکان دریافتی بیشتر با عملکرد بهتر وجود دارد)
-خانم ها و آقایان در بازه سنی 18 تا 45 سال امکان مصاحبه دارند.
-امکان استخدام اتباع در صورت اقامت قانونی و مجوز کار بررسی میگردد
-انتخاب شیفت و نوع همکاری (تمام وقت یا پاره وقت) با شماست.
-در صورت تمایل امکان فعالیت به صورت خانوادگی در انبارهای پردازش دیجیکالا وجود دارد
-شرایط برای اسکان در حال بررسی است. درخواست متقاضی بررسی می گردد
-برای همکاران تمام وقت شیفت ها ثابت هستند و گردشی نیستند. برای همکاران پاره وقت بنا به انتخاب شما شیفت ها می تواند تغییر کند.
-برای آقایان پایان خدمت یا یکی از انواع معافیت های دائم یا موقت (تحصیلی) مورد نیاز است.
-همکاران پاره وقت میتوانند روزهای کاری خود را انتخاب و بر اساس آن حضور و دریافتی داشته باشند. (ساعت کاری روزانه برای همکاران تمام وقت و پاره وقت باهم یکسان است)
-انبارهای پردازش دیجیکالا در شهرک دانش، شاداباد، شهریار، ورداورد و جشنواره و باقرشهر و شورآباد هستند
-سرویس ایاب و ذهاب از نقاط مختلف تهران و کرج وجود دارد (برای برخی مراکز که سرویس ندارند، کمک هزینه رفت و آمد برای شیفت روز 70 هزار تومان و برای شیفت شب 100 هزار تومان پرداخت میشود)
-همکارانی که قبلا در انبارهای پردازش دیجیکالا فعالیت داشتن و مجدد درخواست شروع به کار و فعالیت دارند باید با مراجعه به مراکز مصاحبه و پرکردن لینک بازگشت به کار درخواست خود را ثبت کنند و در صورت صحت اطلاعات بعد از گذشت یک هفته جواب درخواست برایشان پیامک میشود.
-ساعات شیفت ها در مراکز مختلف ممکن است متفاوت باشد اما بیشترین شیفت ها بصورت 10 ساعته است و همکاران به ازای هر 4 روز یک روز تعطیل هستند (شیفت صبح از ساعت 7 تا 17 و شیفت شب از ساعت 17 تا 3 بامداد)
-برای فعالیت در انبارهای پردازش دیجیکالا نیاز به سابقه یا مدرک تحصیلی خاصی نیست و پس از قرارداد آموزش های لازم داده میشود
-بیمه تامین اجتماعی از روز اول لحاظ میشود بنابراین تداخل بیمه ای نباید داشته باشید (نفرات بازنشسته به خاطر تداخل بیمه امکان فعالیت ندارند)

امیدواریم بتونیم شما رو بعنوان همکار در کنار خودمون داشته باشیم.