2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ندارم از بس گردن گیرشون خرابه ترجیحم سینگلیه😔😂

والا بنظرم همون ازدواج سنتی که سه چهار ماه اشنایی قبل ازدواج داشته باشه بهتر از این رلای داغونه ،رلای دوستای منم همشون هولن اول میگن ازدواج بعد از چند ماه رابطه میخوان یا میرن خیانت میکنن 

وای من جات بودم باهاش دعوام میشد چقدر چرتن هیچ کاری نمیکنن منتم میذارن

دعوا کردیم کاری برای من انجام میده اما منظورش این نیست که رابطمون جدی هست و برای ازدواج تو رو میخوام 

والا بنظرم همون ازدواج سنتی که سه چهار ماه اشنایی قبل ازدواج داشته باشه بهتر از این رلای داغونه ،رلا ...

منم به این نتیجه رسیدم سینگل بمونم سنتی برم جلو حالمو دیگه بهم زدن اینا با این کاراشون حداقل سنتی تکلیفت کاملا مشخصه

دعوا کردیم کاری برای من انجام میده اما منظورش این نیست که رابطمون جدی هست و برای ازدواج تو رو میخوام

من یکی بود میگفت دارم خرج میکنم برات پسر عاشق چشم ابرو دختر نیس خرجش کنه (منظورش این بود رابطه میخواد) بعد که میگفتم برو با کس دیگه مثل خودت میگفت فک کردی خرجشون چقدره دوتا کافه دیگ

تازه من خودمم خرج میکردم تو اون رابطه اشغال عوضی هرروز فحشش میدم یادم میوفته بهش خداروشکر تمومش کردم خرفاشو فقط به نفع خودش میچرخوند دروغگو دورو ثگ

هفته های اول؟ یعنی مثلا رابطه اینا نمیخواد درسته؟

رابطه نمیخواد ؟؟

من نمیدونم چه طرز فکر و چه حد و مرزهایی داری 

ولی اینو  بهت  بگم که 

پسری که رابطه واقعی بخواد و آدم درستی باشه 

درباره مسائل جنسی حرف نمیزنه 

تورو با خانوادش آشنا میکنه 

الویتش تو میشی 

و اون حس ارزشمندی رو بهت میده 

از هفته های اول راحت میتونی تشخیص بدی 

بدرد رقابت نمیخوری رفاقت کن بهت خوش بگذره:)