2777
2789
عنوان

دوستم سوئد مهاجرت کرده میگه سوئدیا خیلی خسیسن

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 41 پست

خیلی هم بی احساس و سنگن

می‌گفت کنار خیابون تو سرما یه آدم جلو چششون بیفته جون بده بمیره صد نفر از کنارش رد میشن حتی نگاهش نمیکنن 

قربون فرهنگ قشنگ خودمون

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تفاوت فرهنگی ب کنار 

اینک تعارف ندارن خیلی خوبه ولی اینک از مهمون پذیرایی نکنی خودش بی فرهنگیه ب نظرم

فک نمیکردم جایی جزء فرهنگ حسابش کنن

شایدم باید خود طرف بگ ک فلان نوشیدنی رو برام بیار 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

یدونه هم شنیدم میگفت زن و شوهر میرن رستوران هرکس دونگ خودشو باید بده !! یعنی ریدم تو همچین شوهری 😂 بعد خانمه میگفت تو ایران همچی رو اقایون حساب میکنن انقدر  خانما خوشش اومده بود میگفتن چه خوب 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

اونا که داغونن ولی منم از تعارف های زیاد بدم میاد 

اون روز مادرشوهرم کلی اصرررکرد ک شام هم بمونبد من کنکور دکتری دارم گفتم ن مادر من درس دارم باید برم درس بخونم می‌خواسته مثلا منو منصرف کنه که بمونم گفت بابا بی خیال اونهم خوندی حالا چی شدی . بعدا ازش گله کردم  و ناراحتی م رو برو دادم . گفت من اینو گفتم سردت کنم بیشتر بمونی پیشمونیعنی ی نوع تعارف در نظر گرفته  . بخدا من دیگه این حجم تعارف رو نمیتونم 😐

مینیمال 

اتفاقا هم کلاسی دخترم چندروز پیش باخانوادش رفتن سوئد برای زندگی .باباش چندسال پیش رفته این دختره یعنی هم کلاسی دخترم که ۱۰سالش هست  هم بامامان بزرگش چندروزپیش رفتن مامانشم دوسال دیگه .نمیدونم چرا دختره بامامانش نرفتن بامامان بزرگش رفت 

نمیدونم کدوم کشور بود میگفت حتی مهمونی دعوت میکنن میری بعدش صورت حسابتو برات میفرستن 😂 یا میگفت همک ...

وا این چه هدیه دادنیه😂تو کره هم هر کس که میره عروسی اگر کادو نده ازش میتونن شکایت کنن😂یا کسی بدون دعوت بره ازش شکایت میکنن

وا این چه هدیه دادنیه😂تو کره هم هر کس که میره عروسی اگر کادو نده ازش میتونن شکایت کنن😂یا کسی بدون ...

حالا انگار جنایت شده خب عروسی نگیر تو که انقدر خسیسی والا😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اون قسمتی ک بچه رو فرستادن اتاق تا خودشون ناهار بخورن رو باورم نمیشه !!!!ادم موقع غذا خوردن اگه حیوو ...

دقیقا 🥲

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم