2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزا ریزش میکنه در حد ۴۰ ۵۰ تومن نهایت ۱۰۰ تومناما غروبا که همه میرن طلافروشی اونموقع چک کن قیمتو ثا ...

100میادپایین

500میره بالا دیگه همه میدونن😂

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
نمیتونم حرف بزنم چون صدرصد تعلیق میشمپس سکوت میکنم هزارباربلندترازفریاد...... طلاهم رفت تو دفترخاطرا ...

بخدا. ی زمانی خانوما مادربزرگا دلشون خوش بود ب چهارتا النگوی دستشون . ب وقتش‌ ک‌نیاز بود دم خونه خریدن دم عروسی بچشون درمیاوردن میدادن. الان خبر مرگ خودشونو کسو‌کارشون ی کاری کردن مردم میوه ام‌نمیتونن درست بخرن. 

(تعلیقم بشم عادیه .‌مهم نیس . عادت کردیم.‌) اوناییم ک‌میخوان بگن ب کسو‌کارشون چیکار داری لطفا ببندن.)

parasoo1989@
بخدا. ی زمانی خانوما مادربزرگا دلشون خوش بود ب چهارتا النگوی دستشون . ب وقتش‌ ک‌نیاز بود دم خونه خری ...

منم سراین حرفا چندین بارمعلق وتعلیق شدم هعی خواهر دل همه پره اما چاره ای جز لال شدن نیست

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

ولی اگه طلا رو برای دراز مدت میخواین حتما بگیرید که سود میکنید 

سود که نمیشه گفت 

درواقع ارزش پولتون حفظ میشه

من خودم ۲ سال پیش طلا شد ۲۶۰۰ گوشواره گرفتم بعد شد ۲۴۰۰ و با خودم میگفتم تو اوج گرونی گرفتم کاش نمیگرفتم

اما همین الان همین گوشوارمم سود کرده