یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم فک کنم ویتامینی چیزی از بدنت کمه که خاب آلودی خب یه آزمایش بده چک کن بعد خودت اراده کن روزی اساعت زودتر بیدار شو کم کم عادت کنی
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
درضمن تو جوونی و باید همت کنی عزیرم سر کار هم نیستی که خسته شی پس ازمایش بده اگه چیری نبود خودت همت کن اینحور عادت میشه برات
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
آخه هوا وقتی سرد میشه اینجوری میشم بازم برم آزمایش بدم؟وای خیلی تنبل و بی اراده شدم
میگن ویتامین بدن فک کنم ای یا دی کم باشه اینحوریه
اره یه ورق بخور اصلا ضرری نداره بدون تجویز ویتامین دی که برا همه عالیه منو دخترم میخوریم دوهفته ابار ویتامین دی هم برا پوست خوبه در ک