2777
2789
بگو برای دوستت چیکار می کنی؟

هیچی بخدا ارثیه 

از دنیا فقط یه پوست عالی خدا بهم داده قربونش برم

موهام کم پشت

پوست بدنمم اصلا به صورتم نمیاد😄😬

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

برای همین ناامید شدم گفتی۳۴😂

خیلیییییی فرق کردی یهو 

اینجام اصلا ۲۹ 

نمیخوری تازه ۲۵

۲۶

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شمارو قبلا زیاد دیدم باهم خیلی صحبت مسکردیم من چندساله کمتر سایت میام احتمالا منو یادتون نیستشما ...

چرا فکر می کنی یادم نیست ،کاملا شما رو یادمه اتفاقا جزو کاربرای مورد علاقه بودید ،بله درسته الان۴۲ سالمه البته این ماه وارد ۴۳ سالگی می شم

هیچی بخدا ارثیه از دنیا فقط یه پوست عالی خدا بهم داده قربونش برمموهام کم پشتپوست بدنمم اصلا به صورتم ...

خدا رو شکر پوست صورت مهمه 

برات زدم به تخته ،منم موهام کم پشت و نازکه

چرا فکر می کنی یادم نیست ،کاملا شما رو یادمه اتفاقا جزو کاربرای مورد علاقه بودید ،بله درسته الان۴۲ س ...

عه پس خوشحالم یادتونه چون حس غریبگی توی سایت دازم وقتی کاربرای۴۰۱تا۴۰۳ میبینم

ای جانم زنده باشید 

همون موقع هم میگفتم ملشالله هیلی نازید بهتون نمیخوره سنتون

بچه ها بنظرتون؛ من چیکار کنم یکم تغییر کنم😂🤦

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست