2777
2789
عنوان

کسی طلاق توافقی گرفته

116 بازدید | 18 پست

۱۶ هم اولین جلسه مشاوره هست لطفا هرچی میدونین بگین چقد طول میکشه میشه این مشاوره هارو نرفت؟؟

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه میبایست برین ولی برای صدور گواهی صرف یک جلسه باید پول بدین ک راضیشون کنید

ینی جلسه اول ک رفتیم مشاوره پول بدیم؟چقد میخان؟

ینی جلسه اول ک رفتیم مشاوره پول بدیم؟چقد میخان؟

بسته به جایی ک میرین داره 

من جلسه مشاوره خود موکلام رو میفرستم برن شرکت نمیکنم ولی میگم همونجا پول بدن ک گواهی صادر شه

بسته به جایی ک میرین داره من جلسه مشاوره خود موکلام رو میفرستم برن شرکت نمیکنم ولی میگم همونجا پول ب ...

آهان شما وکیل هستین؟

بسته به جایی ک میرین داره من جلسه مشاوره خود موکلام رو میفرستم برن شرکت نمیکنم ولی میگم همونجا پول ب ...

سوال دارم

بله عزیزم

با شوهرم توافق کردیم در ازای ماشینش و وسایل خونه و پول پیش خونه و طلاهام مهریمو ببخشم همه اینا حدود ۵۰۰ میلیون میشه و مهریه من حدود ۶ونیم میلیار میشه میگه بیا بنویس مهریتو میبخشی منم مینویسم اینارو بهت میدم الان کجا باید بریم بنویسیم و چ زمانی باید بریم؟میترسم ماشینو بفروشه یا بنام کسی کنه

میتونیم جلسه اول مشاوره بگیم قصدم سازش نیس تا زودتر تموم بشه؟ جلسه ها هر چن وقت یکباره و چقد طول میکشه؟

با شوهرم توافق کردیم در ازای ماشینش و وسایل خونه و پول پیش خونه و طلاهام مهریمو ببخشم همه اینا حدود ...

خب همزمان ک رفتین دفترخونه اینکارو انجام بدین و باید به امضای سردفتر و مهر دفترخونه برسه 

خواستین میتونین از شهود هم بخواین امضا کنن 

خب همزمان ک رفتین دفترخونه اینکارو انجام بدین و باید به امضای سردفتر و مهر دفترخونه برسه خواستین میت ...

ینی همون زمان طلاق؟؟نمیشه زودتر؟میگم ک میترسم ماشینشو بنام کسی کنه ی پراید ۸۹ هیچی نداره دلم ب اون خوشه فقط

ینی همون زمان طلاق؟؟نمیشه زودتر؟میگم ک میترسم ماشینشو بنام کسی کنه ی پراید ۸۹ هیچی نداره دلم ب اون خ ...

من کی گفتم زمان طلاق 

اصلا این توافقات میتونه در طول زندگی و بدون اختلاف هم انجام بشه 

شما همین فردا صبح میتونید اقدام کنید