2777
2789
عنوان

خیلی منتظر کنکورم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا نمیدونم خوشت میاد از این رشته یا نه ولی حس های من همش درست درمیاد اگه تلاش کنی چون احساس کردم ...

قشنگم برا کنکور من چی حس میکنی🙃

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

من دوباره دارم برا کنکور میخونم

ماه های اول اره ولی الان فقط دلم میخواد عقب بیوفته

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

از کنکور آزاد شدم دانشگاه گیرم انداخت

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

قشنگم برا کنکور من چی حس میکنی🙃

خوشگلم من فقط یه لحظه به دلم افتاد که استارتر مامایی قبول میشه 

من از شما شناختی ندارم که بتونم بگم

و فقط اون لحظه به دلم افتاد استارتر مامایی قبول بشه

وگرنه منکه پیش بینی گر نیستم فداتشم

انشالله از هرچی میخوای دربیای 🫠😉

منم میگی🥺💔

ببخشید خوشگلم من نمیدونم اون لحظه هم یه لحظه به دلم افتاد که مامایی قبول میشن 

بهترین ها نصیبت میشن بهترین رشته ای که دوست داری خوشگلم نا امید نشو تلاش کن

منم میگین؟ رشتم ریاضیه

ریاضی 

با عرض پوزش از بقیه که نتونستم جوابشون رو بدم چون ریاضی اولین بار بود تو نی نی سایت راجبش دیدم

مهندسی کامپیوتر

این احساس بهم دست دار که دارم با اینجور فردی مکالمه میکنم

دوستان لطفا بقیه از من نپرسید من جادوگر نیستم فقط برای بعضیا رو میتونم بگم چون یه لحظه به دلم میوفته و این حس منم الکی نبوده همیشه جواب داده

خواهشاً این یه سال تا موقعی که برسی به کنکور این نی نی سایت و کلا گوشی رو بزار کنار،کنکور هم یه رقابته

اینجوری نیست که هر کی ۱۰-۱۲ ساعت خوند قبول بشه

کنکور مثل یه مسابقه دو ماراتنه

هر یه ساعتی که بیشتر بخونی از چند تا رقیب جلو میفتی

یه سال سختی بده به خودت ولی جوری باش تهش که برگشتی پشت سرتون نگاه کردی بگی از خودم راضیم