یک مهمونی دختر خاله شوهرم داشت باهم نقشه کشیده بودن که مردونشوبندازن خونه من زنونشوخونه مادرشوهرم زنگ زددخترخالهه به شوهرم وشوهرمم نه نگفت بعدبامن صحبت کرد من چون شوهرم نه نگفت هیچی نگفتم ولی فقط یک هفته پدرم دراومدبخاطرمهمونیه خانوم حالا بعدیکماه ازمهمونیش گذشته امروز من بدبخت روز اول پریودیم ازدرد دارم میمیرم بازمادرشوهرم زنگ زده که دخترخاله شوهرم براتشکرمیخادبیادخونتون یک کلام به مامانش نگفت نه نیاین زنم حالش بده اعصابموخوردکردن
😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم واقعا خسته نباشی،،من که میگم توکه زحمت کشیدی دیگه با بداخلاقی خرابش نکن،مگه نمیگی برا تشکر میان نهایتش نیم ساعته میرن دیگه تهش یه چای ومیوس،اخرسرم بگو شرمنده امروز حالم خوب نبود فلان جام دردمیکرد که بدونن نباید بدون مشورت باخودت بیان،سیاست داشته باش که ازچشم شوهرت نیفتی،خداقوت
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰