یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والله من سه خط میبینم،احتمالا بی بی چکت خرابه،،بی بی چک تا چن دقیقه اول معتبره،،بعدش خط تبخیره،انشالله که هرچی دوست داری همونطور برات پیش بره،من همیشه مدیکور قطره چکونی میخرم عالیه
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
فرقی ندارم گلم،اگه زدی لایکم کن ،اگه باردارباشی الانم نشون میده،امیدوارم حکمت خدا باخواسته دلت یکی باشه دوست عزیز،من رو بچه هام مارک مدیکور زدم همیشه برام دقیق بوده