2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9613 بازدید | 273 پست
خب من چون طب سنتی رو قبول دارم پس حتما درست میگن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
وااای اررره😂😂😂همینجا منم یه اعترافی بکنم. من فسنجون با گردو درست کردم خیلی عااالی. بعد از بس تو ...

😑😑😑😑😑😑😑به حرف اینها گوش نکت

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑😑😑😑😑به حرف اینها گوش نکت

گول خوردم😂😂😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اونایی که علیه اسی گارد گرفتین فکر کنم منظور اسی اصلا غذا نبود .دوراز جون نخورده که نیست لنگ ی لقمه ...

بخدا ما انقدر خورد و خوراکمون گرونه اصلا لنگ اونا نیستیم 

سالی یبارم نمیریم خونشون ولی پاگشا و یسری مراسما مجبوریم بریم ادم چنسال یبار میزبان کسی میشه ک نباید گدا بازی دربیاره 

اینجا اینو درک نمیکنن .شما پیش شوهراتون ابروتون بره قشنگگگگگ طرفو پاره میکنید اما الان فاز گرفتن

سرت تو زندگی خودت باشه و سعی کن تو زندگی دیگران فضولی نکنی وگرنه خدا چنان کار میده دستت که نتونی زند ...

برو خونتون 😁خیلی از شماها ک خدارو قبول دارید اصلا خدا قبولتون نداره ولی شما واس خدام تعیین و تکلیف میکنید 

واااااییییییی🤣🤣🤣باید باهاشون وصلت کنیم تا پاگشامون کنه 🥴😂

اگه پسر نداشتن چی؟😱😂😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بخدا ما انقدر خورد و خوراکمون گرونه اصلا لنگ اونا نیستیم سالی یبارم نمیریم خونشون ولی پاگشا و یسری م ...

اخه سبک زندگی واشپزی یکی دیگه به شوهروخودمون ربط نداره بعضیااینطورین کلازیادبه اشپزی اهمیت نمیدن اصلاهم به خساست ربط نداره

برو خونتون 😁خیلی از شماها ک خدارو قبول دارید اصلا خدا قبولتون نداره ولی شما واس خدام تعیین و تکلیف ...

با اجازت تو خونمون نشستم تو سرت رو از خونه دیگران بیرون بکش 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

استاتربادوماروچرخ میکنه؟ مزه شون تغییرنمیکنه  اخه بادوم زمینی شورمیکنی برااجیل  حواست نباشه مزه اش تغییرمیکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖