2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9613 بازدید | 273 پست
هرکی از خالم حمایت کرد معلومه از خالمم خسیستره 😂😂😂

سرت تو زندگی خودت باشه و سعی کن تو زندگی دیگران فضولی نکنی وگرنه خدا چنان کار میده دستت که نتونی زندگی خودت رو جمع کنی چه برسه به ایراد گرفتن از دیگران

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

واقعا ستمه لااقل دیگه نگن فسنجون تازه هویج و کدو حلوایی هم شنیدم می زنن

فسنجون بادوم سنگی

و فسنجون بادوم و کدو حلوایی

مورد تاکید طب سنتی و بسیار مقوی هستن و حتی برای بعضیا تجویز میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد فوتش چنان حرج کنن عروس و بچه ها که نگو

خاله من همین الان عروسا چنان بریز و بپاشی میکنن انگار مال یهودیه😂😂😂اینبدبخت فقط حرص میخوره

خونه ۳ طبقه تهران کارخونه اطراف تهران باغ اوشون فشم باغ دماوند چندتا ملک دیگه اطراف و شهرستان.

مغازه ماشین طلا حاجی هم هستن بعد میوه فروش محل به داداشم گفته خالت میاد اینجا سر ی قرون دوزار میوه بامن چونه میزنه خجالت نمیکشه؟!😐

ما همیشه با گردو درست میکنیم بعد یه بار دوست مامانم گفت کنجد هم بریز ما ریختیم تلخ شد لعنت بهش خراب ...

حالا چرا بنده خدا رو لعن و نفرین میکنی

ما هم همراه گردو کنجد هم میزنیم داخل فسنجون ولی تاحالا تلخ نشده🤨🤨

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
تگش کنید مارو پاگشا کنن😂♥️

@خاله_ی_اسی

فکر کنم کاربریش ترکیده 🤨😂😂😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

و منی که با ی کوه بدهی ب دوستام دلم فسنجون پسته میخواد ...مادرهمسرم یکبار درست کرده بود عالی بود فقد باید حواست باشه روشن بشه رنگش😋😊

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
حالا چرا بنده خدا رو لعن و نفرین میکنی ما هم همراه گردو کنجد هم میزنیم داخل فسنجون ولی تاحالا تلخ نش ...

دقیقا منم با کنجد درست میکنم چنتا گردوهم داخلش آسیاب میکنم ولی اصلا تلخ نشده شاید کنحدشون از نوع خیلی سیاه باشه چون شوهر من خودش کنجد میکاره

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد..