2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9613 بازدید | 273 پست
بادوم زمینی به نظرم زیادم ارزون نیست یعنی میخوام بگم شاید سلیقه ای ،فسنجون و با انواع مغز ها میشه د ...

فسنجون پسته شنیدم انگار تواستان کرمان درست میکنن تو تی وی دیدم ولی فسنجون بادوم درختی نشنیده بودم جالب بود

اون بخاطر خساست میپزه چون میگه گردو گرونه

اینجا معمولا پستهای اول هرکی هرچی میزاره بقیه هم پیرو اون نظر پست میزارن

خالت خسیسه و دراین شکی نیست سعی کن خونش نری که آبروت پیش همسرت نره

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا نمیفهمید یا منو اذیت میکنید میگم جلو ماها نکنه وگرنه تو خلوتش پنیر بخوره

میفهمم

منم میگم همچین آدم ببخشید بلانسبت چسخوری رو نرو خونش سرسفرش نشین که نخواد اینجوری بذاره جلوت

من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که به شکم اهمیت میدیم ، محااااله مهمون بیاد و غذای ساده بذاریم، چند مدل همیشه غذا و دسر و سالاد با تزئینات

حالا با فامیلی ازدواج کردم که بی نهایت شلخته و داغونن توی مسائل غذا ، جلو مهمون سوسیس سیب زمینی میارن همونم تو ظرف لب پر و پلاستیکی ، برنجا یا سوخته یا شفته ، کوفته ها وارفته میوه ها پلاسیده  و.... خلاصه اوضاعیه

من مگه میتونم تغییر بدم؟ نه 

پس فقط رفت و آمد کم کردم در حد ضروری میرم

همونشم قبلش خودمو سبر میکنم میرم ، مسئله اصلا سیری و گشنگی هم که نباشه بازم آدم بحث احترام به مهمانو میبینه

چندبار اوایل نامزدی محترمانه گفتم ، متهم شدم به شکم پرستی

نمیفهمن که بحث سلیقه و مهمون داری و احترامه نه شکم

وقتی نمیفهمن نمیفهمن دیگه

به زوووور که نمیتونم کاری کنم در نتیجه من نمیرم من نمیخورم بهمم ربطی نداره اونا میخوان آشغالم بخورن به خودشون مربوطه

یکیشون از زور خسیسی زعفرون نمیخره بعد حلوا به جای زعفرون زردچوبه میزنه میگه زعفرون گرونه زردچوبه میده دستت میگه اونم همونه بعد تند تند طلا میخره

من اولین بار خونه یکی رفتم املت گذاشت خیلی هم خوش گذشت اصلا هم ناراحت نشدم

شما شمایی 

همه ک نمیتونن مث شما فک کنن 

املت ترکیبش مشخصه 

من احترام برام خیلی مهمه شاید برا شما نباشه

اینجا معمولا پستهای اول هرکی هرچی میزاره بقیه هم پیرو اون نظر پست میزارنخالت خسیسه و دراین شکی نیست ...

دقیقا منم همینوگفتم یکی اومده میگه توبخاطر شکم جایی میری؟ 😂😂

یعنی ادم میمونه به خداااااا

منم یکی دو قاسق کنجد میریزم هم خیلی خاصیت داده ،هم عجیب روغن میندازه ،تو طعمش هم اصلا مشخص نیست

بله منم بخاطر یکی چرب بودن کنجد میریزم یکیم اینکه کنجد خیلی خاصیت داره. یکی دوقاشق اصلا تو طعمش معلوم نمیشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
شما شمایی همه ک نمیتونن مث شما فک کنن املت ترکیبش مشخصه من احترام برام خیلی مهمه شاید برا شما نباشه

احترام به شخصیت رفتار اون صاحب خونه س نه غذا 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
فسنجون پسته شنیدم انگار تواستان کرمان درست میکنن تو تی وی دیدم ولی فسنجون بادوم درختی نشنیده بودم جا ...

فسنجون بادوم و فسنجون بادوم و کدو تو طب سنتی مصرفش تاکید شده، چون بسیااار مقویه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بادوم زمینی نباید مزه اش رو بد کنههندی ها یه خورشت بادوم زمینی دارن که یکبار خوردم فوق العاده بودخیل ...

آره منم ی مدل خوراک مکزیکی بلدم و درست میکنم اتفاقا توش بادوم زمینی پرک داره و فوق العاده خوشمزه میشه ولی پودرس کنی برا فسنجون فکر نکنم خوشمزه بشه نمیدونم والا

بحث این شما براشکمت میری مهمانی؟

این حرف یه شعاره

برای غذا نمیریم.  ولی اگه غذا کم باشه یا در شان نباشه یعنی بهمون بی احترامی کرده. 

وقتی یه نفرو دعوت کنی دو سه مدل غذا و سالاد تدارک میبینی بعد همون ادم دعوتت کنه و جلوت املت یا استامبولی بذاره قطعا قصد بی ارزش کردنت رو داشته. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅