2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9613 بازدید | 273 پست
هرکی از خالم حمایت کرد معلومه از خالمم خسیستره 😂😂😂

والا من به دست دل بازی معروفم اما اونای که چنین تاپیکی میزنن مشخص نخورده ترن براشکم میرن مهمانی🤣🤣🤣ما خونه پدرمون چشم دل سیریم براشکم نمیریم فرق ما باشما این جانم😂🤣

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
کنجد خام و همراه با گردو آسیاب کن

آها مرسی عزیز دلم من فسنجونام حرف نداره تعریف از خود نباشه🤭 یعنی هر کی خونم مهمون باشه ی پایه ی مدل از غذاهامه هرکی خورده خیلی تعریف کرده خداوکیلی مادرشوهرمم خیلی عالی درست میکنه ولی اینبار امتحان میکنم کنجدرو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا منم همینوگفتم یکی اومده میگه توبخاطر شکم جایی میری؟ 😂😂یعنی ادم میمونه به خداااااا

الانا دیگه تو خونه هرکسی مرغو گوشت و میوه هست .نخورده نیستیم که بحث احترام و ارزش و وقت گذاشتن برای مهمونه

ما شهر خیلی دور زندگی می‌کنیم  امسال تابستون بعد از چند سال رفتیم خونه برادر شوهرم. به حدی غذاهاشون بی کیفیت و داغون بود اصلا نمیتونستیم خونشون چیزی بخوریم .به خودش زحمت نداد یکم تو آشپزیش دقت کنه یا به زیبایی و تزئین سفرش اهمیت بده

انگار مجبوری مارو از سرش باز میکرد. شد دفعه اول و آخرم دیگه هیچوقت خونشون نمیرم چون بهم برخورد بازم میگم بحث اصلی رو ارزش و احترام قائل بودن برای مهمانه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
اصلا شاید طرف دستش تنگ بود منم درک فهمم رسید اینو درک کردم گفتم برام املت درست کن دیدم گوجه تخم مرغ ...

ببین شما درست میگید.  اگه مهمون سرزده باشه.  یا خودمونی خونه خواهری برادری یهویی رفتی یه شب املت خیلی هم میچسبه. 

ولی اونی که از دو روز قبل زنگ بزنه دعوتت کنه بعد املت بده خیلی بده

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بازم خدا خیرش بده بادوم زمینی میریزه تو اینجا خانمی گفت با بیسکوییت پتی بور درست میکنه برای اینکه سیاه بشه میخ میندازع توش و اخرش خارج مبکنه🤢🤢🤢🤢🤢🤢

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

وای حالا مزش چجوره؟😑

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

منم از نمکدون پلاستیکی استفاده میکنم

مگه نمکدون چینی یا سرامیکی چنده؟

من نمکدون سرامیکی خوشگل شکل هندونه همین واسه شب یلدا خریدم ۸۰ تومن

قیمتی نداره که آدم بخواد پلاستیکی بذاره تو سفره زشته

واقعا به چه چیزایی گیر میدید 

سعی کن سرت تو زندگی خودت باشه کار خالت درست یا غلط آسیبی به کسی نمیزنه ولی کار شما فضولی محسوب میشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بازم خدا خیرش بده بادوم زمینی میریزه تو اینجا خانمی گفت با بیسکوییت پتی بور درست میکنه برای اینکه سی ...

جدیو بود نبود آخه با بیسکوبیت ،چه اصراریه اسمش فسنجون باشه آخه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت