2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روز زن کارت و داد گفت برو هرچی نیاز داری بگیر منم برا خودم خرید کردم برا اونم یه حوله حموم گرفتم    برا تولد و روز مرد چون دوتاش تواین ماهه اون روزم براش کیک درست میکنم دیگه چکارش کنم خدایش

من یه بالینگ طرح دندون خریدم براش

با یه کاپشن چرمی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

مرسی عزیزم اره والا نمی‌دونم چی براش بگیرم

بی خیال هر چی نیاز داره بگیر منم طلا گرفته ام ولی اون قدر پول ندارم ,طلا هم که واسه مرد خوب نیست .در حدی که اون‌خرج کرده من باید براش گوشی بگیرم حداقل که پولم نمی‌رسه از اون طرف هم بخوای نگاه کنه طلا سرمایه گذاریه،اگه پول داری یه نیم سکه یا پارسیان بگیر با گل بهش بده