2777
2789
چقدر خوبی😍اخه میدونی مثلا من باید ۵ بار ابراز محبت کنم تا اون یه بارشو بهم بگردونه.وقتی ابراز میکنم ...

خوبی از خودته عزیزم .احتمالا تو خانواده ای بوده که پدر مادر ابراز محبت نکردن سختشه ،منم‌همین طوریم نسبت به شوهرم  😓سختمه بگم انگار خجالت میکشم بعد می خوام ابراز محبت کنم اینقدر تصنعی و  مسخره میشه که خودمم خنده ام می گیره ,الگو‌بچگی نداره و بلد نیست حتی ممکنه بد بدونه تو ضمیر نا خودآگاهش ،آشتی کنید شیطون ناراحت شه ،دست بدید هم دیگه ببوسید و تمام 🌹❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات شم ولی خیلی خوبی بازم به خدا😄😄😄😄 😍😍😍😍 

چقدر همه چیزو اسون میگیری.😀

اره دقیقا تو همینجور خانواده ای بوده ولی مشکل من اینکه جدیدا اینجوری شده قبلا خیلی خیلی بهتر بود یعنی هرچی میریم جلوتر کم رنگ و کم رنگ تر میشه.

نمیدونم مشکل کجاست 

منم وقتی محبت میکنم چندبار و چیزی ازش نمیبینم دلزده میشم سریع.

خوبی از خودته عزیزم .احتمالا تو خانواده ای بوده که پدر مادر ابراز محبت نکردن سختشه ،منم‌همین طوریم ن ...

فدات شم ولی خیلی خوبی بازم به خدا😄😄😄😄 😍😍😍😍 

چقدر همه چیزو اسون میگیری.😀

اره دقیقا تو همینجور خانواده ای بوده ولی مشکل من اینکه جدیدا اینجوری شده قبلا خیلی خیلی بهتر بود یعنی هرچی میریم جلوتر کم رنگ و کم رنگ تر میشه.

نمیدونم مشکل کجاست 

منم وقتی محبت میکنم چندبار و چیزی ازش نمیبینم دلزده میشم سریع.

کمربند و جوراب نداره ولی خب پولم ندارم اگه تا اون موقع یه پول خوبی بدستش رسید میرم براش میخرم 😂😂😂

رفیق بی کلک همسر 😂❤️

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
اره بابا منم این چند روز دیدم فقط من نیسم قهرم یه دنیا انگار قهرن باشوهرشون🤣🤣🤣🤣🤣

شوهر من که هنوز منو پبدا نکرده چه برسه کادو بده خاک تو سررر

بابامم فقط یه دونه بوسم کرد میخوام روز مرد پسش بدم 

خدایی که تو را ببخشد، دگر خدای من نیست

فدات شم ولی خیلی خوبی بازم به خدا😄😄😄😄 😍😍😍😍 چقدر همه چیزو اسون میگیری.😀اره دقیقا تو همینجور ...

خدانکنه ،عزیزمی،استادمون‌که مشاور هست می گفت اولاش‌ هر چه قدر هم مردها سعی کنن خوب رفتار کنند بعد یه مدت ناخودآگاه الگو‌ پدرشون در پیش می گیرن ،نگران‌نباش دلی دوست داره ولی ماهیت بیرونی بعضی آدم ها اینه دیگه (فکر می کنن همین که کنارت هستن یعنی عشق و نیازی به ابراز نمی بینم),واسه قهرم به قول شاعر :هیچ کس با دشمن خود قهر نیست ،قهر او هم یک نشان از دوستی ست 

ان‌ شاء‌ الله صد سال کنار هم به خیر و خوشی زندگی کنید 🌹

خدانکنه ،عزیزمی،استادمون‌که مشاور هست می گفت اولاش‌ هر چه قدر هم مردها سعی کنن خوب رفتار کنند بعد یه ...

اره اولاش خیلی خوب بود انگار دقیقا همون مرد رویاهام بود.

ولی نمیدونم شاید روزمرگی و سختیا و بی پولی و قسط واین چیزا و حتی عادی شدن واسه همدیگه هم بی تاثیر نیس.

خیلی وقتا دلم اون شوق و اون حس و حال اولارا میخواد..

اخه من خیلی گرم و شیطونم 

نمیدونم انگاری که نیازام برطرف نمیشن...

مرسی مهربانو از دعای قشنگت.😍