2777
2789

کارتو میدم دستش میگم برو یچی برا خودت بگیر روز زنو سرکار بود بهم گفت برو کیک بگیر برا خودتم یچی بخر کادو کن از طرف من 

وقتی از در اومد جشنو شروع کردیم انگار واسه اون بود😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روز زن با چشمای نیم باز و خسته اومد گفت:

روزت مبارک 

گفتم چی؟🫤

با حالت مسخره بازی گفت روزت مبارک عزییییزم 

منم با حالت مسخره تر گفتم مرسییی عزیییزم🤪

بعدم گفتم واقعاکه با مسخره کردن به من تبریک میگی 

بعدم رفتیم بیرون یه چیزی که احتیاج داشتمو خرید برام 

بعدم گفتم من حتی ارزش یه استوری گذاشتنم نداشتم؟

اونم گفت فقط چشات یه استوری گذاشتنو میبینه؟

منم گفتم اره خب مگه چیز زیادیه؟چی خواستم مگه؟طلا پول ماشین 

منم اینطوری خوشحال میشم باید بعد این همه سال منو شناخته باشی.(البته بعدم گذاشت ولی گفتم چه فایده باید من بگم تابزاری)

بعدم شام پیتزا گرفت برام.

خلاصه که برنامه ای ندارم براش مث خودش دقیقا با مسخره بازی فقط یه تبریک میگم استوری  ام نمیزارم براش دیگه تااونم مجبور نشه دیگه برا من بزاره.

روز زن با چشمای نیم باز و خسته اومد گفت:روزت مبارک گفتم چی؟🫤با حالت مسخره بازی گفت روزت مبارک عزییی ...

دیگه سخت نگیر گلم ،مهم اینه تبریک گفته و برات یه چیز خریده یعنی اهمیت داده .بی خیال ....باهاش طوری رفتار کن که دوست داشتی باهات رفتار کنه احساس خوبش‌ تو کل خونه جاری میشه 

دیگه سخت نگیر گلم ،مهم اینه تبریک گفته و برات یه چیز خریده یعنی اهمیت داده .بی خیال ....باهاش طوری ر ...

چقدر خوبی😍

اخه میدونی مثلا من باید ۵ بار ابراز محبت کنم تا اون یه بارشو بهم بگردونه.

وقتی ابراز میکنم جوابمو میده ها ؛اونو نمیگم.

اونکه خودش پیش قدم باشه رو میگم.

واسه همین خیلی خسته شدم حتی بهشم گفتم کمبود محبت دارم ولی کار خاصی نکرد.

الانم که نگم برات ۵ روزه قهریم....