2777
2789
عنوان

دعام کنید

61 بازدید | 19 پست

سلام ۲۸هفته هستم ، بارداری سختی را میگذرونم طول دهانه رحمم کوتاهه و  امکان اسراحت مطلق نداشتم از اول بارداریم چون مادر شوهرم نمیذاشت همین چن روز پیش پتو  شستم و طول سرویکس ام شد ۲۶و دکتر  بهم گفت اصلا نباید راه برم وضع خیلی بدی دارم و از زایمان زودرس میترسم 

تورا خدا دعا کنید بکشم تا هفته ۳۸حداقل 

میدونم تقصیر خودمه که به این وضع دچار شدم اما من واقع شرایط استراحت نداشتم اگه ام میخوابیدم روزگارم سیاه بود حالام نمیتونم استراحت کنم اما کمتر کار میکنم 

تورا خدا فقط برام دعا کنید از استرس قلبم  تند میزنع فقط 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا بگذره از مادرشوهرت برو خونه مادرت عزیزم بچه گناه داره بخدا باید اون دنیا تماما جوابگو باشید

خونه مادرم اصلا شرایط خوبی نداره یه خونه ویلایی و یه جای سرد و دسشویی خیلی دور از خونه و اینکه مامانمم بیاد مواظبم باشه مادر شوهرم نمیزاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا بگذره از مادرشوهرت برو خونه مادرت عزیزم بچه گناه داره بخدا باید اون دنیا تماما جوابگو باشید

میدونم گناه داره قلبم براش هزار تیکه اس تا همین جام من یه تنه مواظبش بودم همین دیشب که داشتم گریه میکردم ، مادرشوهرم گفت مطمعنم یه بلایی سر این بچه میاد هه روزگار بدی دارم نمیدونم خدام میبینع یا نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونه مادرم اصلا شرایط خوبی نداره یه خونه ویلایی و یه جای سرد و دسشویی خیلی دور از خونه و اینکه مامان ...

من جای تو باشم میرم خونه مامانم خیلی ببخشید توی حموم دسشویی میکنم اما واینمیستم پیش شمر ابن ذی الجوشن همسرت کجاس؟ 

خداجونم شکرت🦋

من جای تو باشم میرم خونه مامانم خیلی ببخشید توی حموم دسشویی میکنم اما واینمیستم پیش شمر ابن ذی الجوش ...

کلا اونجا بدترع عزیزم همش باید راه برم مسیر طولانی کلا شرایطم خوب نیس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشترک زندگی میکنی؟

خودش خونه و زندگی و همه چی داره اما از وقتی من باردار شدم اومده با ما اینکه خوبه بچه های دخترش وقتی میان و یه هفته اوارن توی سرم اونموقع زندگیم قشنگ ترم میشه. کار من از همه اینا گذشته یا باید خودما بکشم یا طبیعی بمیرم یا خدا یه نگاهی بهم بکنه و معجزه برام اتفاق بیفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس بشین سرجات اصلاااا بلند نشو حتی اگر مرد جلو چشات

الان دوروزه اینجور شدم چون از ترس درحال فوتم ، خونه زندگیم اونقدر داغون کرده که فقط حس گریع دارم  فقط شام پختن سر پام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان دوروزه اینجور شدم چون از ترس درحال فوتم ، خونه زندگیم اونقدر داغون کرده که فقط حس گریع دارم فق ...

ی چیز بگم حتی اگر رید ب خونت محل نده فقط الان مهم باشه ک اوکی بشی همین و بس

خداجونم شکرت🦋

خوب همسرت چی میگه؟ الان اومده مراقبت باشه؟

نه بابا چه مراقبتی عین بچه اس فقط میریزه و میپاشه ، صبحا از قصد نمیزاره من بخوابم ، از قصد فرش و پتو میندازه بیرون تا بشورم 

چون شوهرش فوت کرده و ده سال با شوهر من زندگی کرده میگه وابستشم باید هر جا میره منم برم باهاش ، شوهرم هیچی نمیگه  چون هر حرفی بزنه قهر مادرش در پی دارع و اینکه باید برای اشتی براش طلا بخره ، من دکترم یه شهر دیگس حتی مادرش نمیذاشت شوهرم منا ببرع من با اسنپ میرفتم  خیلی وضع بدیه اما ده روز شوهرمو برد مسافرت تا هواش عوض بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40