2777
2789
عنوان

اولین باره که تنهایی و بدون کمک برنج و خورشت درست میکنم 📸😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 36 پست
به به خیلی خوب شده ..😍اصلا نترس از اینکه برنجت خراب بشه یجوری برو پای گاز انگار یه عمره داری آشپزی ...

ممنونم عزیزم 😍اره با خودم گفتم تا کی صبر کنم شوهرم بیاد درست کنه یا برنج مهمونی رو مامانم بپزه 

وقتشه یاد بگیرم

زیاد درست کرده بودم برا یه وعده دیگه هم بمونه اما ظهر مامانم اومد خونم یه کاسه جا کردم دادم ببره خون ...

کار خوبی کردی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من یه سال مامان بابام هم شاغل بودن هم دانشجو من ۱۵ سالم بود هر روز آشپزی میکردم 😊اکثر غذاها ر ...

خیلی عالیه عزیزم اول پیامم هم ازتون تعریف کردم

من قصد ناراحت کردن شمارو نداشتم امیدوارم به دل نگیرید فقط برای شوخی گفتم😘

خیلی عالیه عزیزم اول پیامم هم ازتون تعریف کردممن قصد ناراحت کردن شمارو نداشتم امیدوارم به دل نگیرید ...

نه عزیزم ناراحت نشدم فقط میگم که آشپزی بلدم 🥴فک نکنید مجردی خوردم و خوابیدم

فقط برنج بلد نبودم😂چون برنجمونم ایرانیه یکم قلق داره

عزیزمممم😍حالا همسرتون کلی ذوق میکنه یگو تازه این اولشه آقا

اره به خدا 

هی میخورد هی تعریف میکرد می‌گفت چی کاررر کردییی چقد خوشمزه شده

حالا چند تا دستور دیگه ام از غذاهای خوشمزه ذخیره کردم سر فرصت درست کنم کیف کنه

اره به خدا هی میخورد هی تعریف میکرد می‌گفت چی کاررر کردییی چقد خوشمزه شدهحالا چند تا دستور دیگه ام ا ...

چه خووووب .من بر عکس شما که میگین توی مجردی آشپزی میکردین زیاد آشپزی نکردم در حد چندبار که نتیجه خیلی بدی داشت .بعد از ازدواج که شروع کردم به پخت و پز  تعریفای شوهرم منو عاشقِ آشپزی کرد .

خیلی آدم ذوق می‌کنه.

ان شالله همیشه با عشق آشپزی کنی برای عزیزانت قشنگم.

چرا یه مدت خیلی آشپزی میکردم کته هم درست کرده بودم اما یه مدت اخیر نه کلا بیشتر کیک تولد و شیرینی تر ...

ادم که نباید همه چیز بلد باشه 

تو از نظر من کدبانویی تاپیکات حس خوبی بهم میده

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
عزیزم من یه سال مامان بابام هم شاغل بودن هم دانشجو من ۱۵ سالم بود هر روز آشپزی میکردم 😊اکثر غذاها ر ...

توم مث منی منم دقیقا همینم😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ممنونم عزیزم

آفرین قشنگم عالی شده 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین