2777
2789
عنوان

امان از این دهه نودی ها 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست
چرا اینایی که گفتی رو نمی‌دونم چیه🧐🧐آرمی.بی تی ای چی هستن

بی تی اس یه گروه خواننده کره ای هستن که بین نوجوان ها طرفدارهای زیادی دارن . آرمی هم به طرفدارهای اونا میگن

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فضای سمی😔😔از الان کاش بچه ها درگیر این مزخرفات نشن

خب بچه هستن دیگه اقتضای سنشون هست ولی خب زیاده روی توش واقعا خوب نیست ولی من هرکی رو دیدم طرفدار اینجور گروه ها بودن با گذر زمان بهتر شدن 

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
خب بچه هستن دیگه اقتضای سنشون هست ولی خب زیاده روی توش واقعا خوب نیست ولی من هرکی رو دیدم طرفدار این ...

اسی زیادم فضاش سمی نیست اگه از کار زندگیت نیوفتی اتفاقا سرگرمیه دیگ این نوع موزیکا سلیقیه ایه

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

اسی زیادم فضاش سمی نیست اگه از کار زندگیت نیوفتی اتفاقا سرگرمیه دیگ این نوع موزیکا سلیقیه ایه

اره خب بهرحال اینم یه جور سرگرمیه 

خب بچه هستن دیگه اقتضای سنشون هست ولی خب زیاده روی توش واقعا خوب نیست ولی من هرکی رو دیدم طرفدار این ...

آخه پسر من چهارمه مثل عقاب بالا سرشم به شدت بدم میاد از این گروه ها مخصوصا بی تی اس که تهش هم ج بازی رو تبلیغ می کنن بیشرفا

آخه پسر من چهارمه مثل عقاب بالا سرشم به شدت بدم میاد از این گروه ها مخصوصا بی تی اس که تهش هم ج بازی ...

معموما پسرها دنبال اینجور چیزها نیستند 

بهرحال فرزند خودتونه اختیارش رو دارید فقط امیدوارم از این همه نظارت همه جانبه زده نشه

معموما پسرها دنبال اینجور چیزها نیستند بهرحال فرزند خودتونه اختیارش رو دارید فقط امیدوارم از این همه ...

نه عزیزم زده نمیشه رابطه م باهاش خیلی خوبه و صد البته حواسم هست هر چیزی تو گوشی و فضای مجازی نبینه و براش جذاب نشه

به هر حال پدر مادر بودن پر ازمسؤلیته و نمیشه به بهانه های واهی و خیالی  اجازه ی هر کاری رو به بچه مون بدیم

نه عزیزم زده نمیشه رابطه م باهاش خیلی خوبه و صد البته حواسم هست هر چیزی تو گوشی و فضای مجازی نبینه و ...

بله حق باشماست 💙