کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اول از همه از خود خدا بخواه تو دعاهات که ذهن و بدنتو قوی کنه برای نمازبه معانی دقت کنسعی کن هر هفته ...
ایده های خوبی دادی. وقتی میخونم یک لحظه حواسم پرت میشه، یک رکعت میخونم میبینم ذهنم رفته به سمت یک موضوع دیگه تا دوباره حواسم جمع میکنم باز دوباره ذهنم درگیر چیز دیگه ای میشه. تمرین های مدیتیشن میتونه کمک کنه که ذهنم آروم کنم و تمرین حواس جمع کنم
میگن وضو رو با تمرکز و دعاهای مخصوصش انجام بدی تو نماز هم تمرکزت میره بالا اگه اشتباه نکنم یکی از شهدا هم توصیه کرده بود چهل روز دایم الوضو بودن اثرات خیلی خوبی تو زندگی آدم داره
ایده های خوبی دادی. وقتی میخونم یک لحظه حواسم پرت میشه، یک رکعت میخونم میبینم ذهنم رفته به سمت یک مو ...
نماز خودش از هر مدیتیشنی قوی تره اگه روش تمرکز کنی و با آرامش و بدون عجله بخونی. وقت نماز بهنعمتای خدا فکر کن و وقتی داری حمد میگی این تشکر رو با همهی قلبت حس کن
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝